Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

MOSCHINO PERFUMES ILOVELOVE


"Το άρωμα παίζει πάντοτε έναν μεγάλο ρόλο στην καθημερινότητα μιας γυναίκας, αποκαλύπτοντας πολλά για τον χαρακτήρα και το γούστο της, με πολλά να έχουν ειπωθεί γύρω γι΄αυτό.
Ένα από τα λατρεμένα beauty items τα αρώματα σύμφωνα και με το Cosmetics Delux, αποτελούν συχνά το κεντρικό μας θέμα.
Σήμερα, επιλέγουμε να σας παρουσιάσουμε τρία από αυτά, που γνωρίσαμε, φορέσαμε και δεν μπορέσαμε να αποχωριστούμε, με την υπογραφή Moschino.
Ξεκινάμε από το ILOVELOVE, (πάνω αριστερά στην εικόνα μας) που κυκλοφόρησε στη διεθνή αγορά το 2005. Πρόκειται για ένα fruity άρωμα με νότες από λεμόνι, πορτοκάλι και gpapefruit μαζί με φύλλα κανέλας, musk, κέδρο και άλλα, αναμειγμένα με τέτοιο επιτήδειο τρόπο, ώστε να αναδυθεί μια ανάλαφρη, δροσιστική και ρομαντικών διαθέσεων ευωδιά.

MOSCHINO PERFUMES ILOVELOVE
Προορίζεται για γυναίκες με στυλ που δεν θέλουν να περνούν απαρατήρητες.
MOSCHINO CHIC PETALS, ένα άρωμα που αποκαλύπτει πολλά για το ίδιο, από την ονομασία του ακόμη. Κομψότητα και ραφιναρισμένη ποιότητα, χαρακτηρίζει εκείνες που θα το επιλέξουν. Μια γλυκειά, παιχνιδιάρικη έκρηξη ολόφρεσκων λουλουδιών μαζί με άγρια φράουλα αναδύεται από το flacon του με τον πρώτο ψεκασμό, ένα άρωμα που συνεχίζει την ιστορία της Όλιβ, μιας ευαίσθητης γυναίκας που ανακαλύπτει θαύματα πίσω και από τα πιο μικρά χαριτωμένα πράγματα της ζωής. 
Το MOSCHINO STARS, ολοκληρώνει τη σημερινή μας επιλογή, ένα άρωμα φυλαγμένο σε ένα παραλληλόγραμμο flacon, με ένα καπάκι σχεδιασμένο να απελευθερώνει μια δέσμη χρυσών αστεριών. Λεπτές,αιθέριες νότες από άγρια παιώνια, δροσοσταλίδες κίτρου, ανάσες γιασεμιού και χρυσαφένια άνθη πορτοκαλιών σμίγουν μαγικά σε έναν συνδυασμό που υμνεί τη θηλυκότητα.
Και τα τρία αρώματα MOSCHINO, διατίθενται από τα Καταστήματα NOTOS COM. 
Ψεκάστε τα, δοκιμαστικά, επάνω σας, αλλά...προσοχή. Δεν θα θέλετε να τα αποχωρισθείτε.