Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η κληρονομιά της La Mer

Η ιστορία της  Creme de la Mer έχει να κάνει με την ελπίδα, την επιμονή, την τεχνογνωσία και τις ιαματικές ιδιότητες της θάλασσας. 
Ο Dr. Max Huber έγινε εκείνος που πρωτοπόρησε σε μια έρευνα για τη μεταμόρφωση της όψης της επιδερμίδας και τα φύκια, έγιναν η πιο πολύτιμη πηγή του. 
Ο Dr. Huber έγινε ο πρωτοπόρος της τέχνης της βιο-ζύμωσης της επιδερμίδας, συνδυάζοντας θαλάσσια φύκια με άλλα ισχυρά συστατικά στα οποία ενστάλαξε με ιδιότητες του φωτός ώστε να ενισχύσει τη δραστηριότητά τους και ύστερα από 12 χρόνια και 6.000 πειράματα γεννήθηκε ένα θαύμα, The Miracle Broth, Creme de La MerΤόσο αποτελεσματικό που μεταμορφώνει την επιδερμίδα  με ελάχιστη ποσότητα, από την πρώτη κιόλας φορά. Η Creme de la Mer εμποτίζει την επιδερμίδα με υγρασία και τις μυθικών διαστάσεων θεραπευτικές ιδιότητες του Miracle Broth. Ακόμα και οι πιο ξηρές επιδερμίδες, μεταμορφώνονται.

Γι΄αυτό η La Mer υποστηρίζει υπερήφανα οργανισμούς που ευαισθητοποιούν το κοινό πάνω στην αξία των ωκεανών και τους προστατεύουν σαν κληροδότημα των επόμενων γενεών.

Σήμερα, αύριο, πάντα...