Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Denim πουκάμισο και 5 προτάσεις για να το συνδυάσετε τέλεια... Η 1η για την πρωϊνή σας βόλτα

Ποιά από εμάς δεν έχει στη ντουλάπα της ένα πουκάμισο demim; Ποιά δεν το έχει φορέσει στο γραφείο, στην πρωϊνή της βόλτα, στον καφέ με τις φίλες μας, στο απογευματινό μας ραντεβού, ακόμα και σε εκείνη την πρόσκληση για δείπνο, όπου -μαζί με το κατάλληλο μακιγιάζ, αξεσουάρ και άρωμα- θέλουμε να λάμψουμε.
Με τη βοήθεια φωτογραφιών που βρήκαμε στο Διαδίκτυο, στολισμένες με extra δικές μας "οδηγίες", σας παρουσιάζουμε 5 προτάσεις για το πώς να φορέσετε το αγαπημένο σας πουκάμισο denim, αξιοποιώντας το στο έπακρο.

1. Πρωϊνή βόλτα 
Denim πουκάμισο, stretch pants
(picture found on https://www.pinterest.com/pin/291819250832476279/)

Πουκάμισο denim (rolled up sleeves), stretch άσπρο πανταλόνι, ή όποιο άλλο χρώμα σας αρέσει, sneakers -allstars, ή keds taylor swift model - limited edition (από τα αγαπημένα μας), 
Keds Taylor Swift Midel, Limited edition













Το outfit αυτό, θα το συνδυάζαμε με το νέο άρωμα, 
Trussardi My Scent, "starring Gaia Trussardi"


TRUSSARDI MY SCENT 
με Έμπνευση από τη γυναίκα, τα όνειρα και τα συναισθήματά της...Το άρωμα αυτό, όπως και το TRUSSARDI, MY NAME, από το οποίο και αποτελεί έμπνευση, εξερευνά την πιο θηλυκή και αισθησιακή πλευρά του Οίκου. Ξεκινώντας από το όνομά του, το νέο άρωμα, εκφράζει την ταυτότητα της γυναίκας που αφήνει πάντα το προσωπικό της στίγμα, ενώ μέσα από τη συσκευασία και την επικοινωνία του αρώματος, εκφράζεται ένα μοναδικό μείγμα συναισθημάτων.

Απαραίτητο συμπλήρωμα, ακόμα και για μέρες με λίγη συννεφιά, γυαλιά ηλίου Ray Ban, στο πρόσφατο μοντέλο New Wayfarer Classic.
RAY BAN, New WAYFARER CLASSIC

Και αν πάλι, ο καιρός θέλει και ένα sweater, εμείς βρήκαμε αυτό το πανέμορφο σχέδιο, που σας το προτείνουμε...


αυτούσιο ή παρόμοιο. Tο βρήκαμε στη διεύθυνση http://www.abaday.com/blue-ombre-long-sleeve-cable-knit-sweater.html, από όπου και μπορείτε, αν θέλετε, να το παραγγείλετε.

Σε λίγο, η δεύτερη πρότασή μας, για πουκάμισο denim