Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Διαγωνισμός μακιγιάζ Beauty Masters 2015 της Sephora...αποτελέσματα

Για 6η συνεχή χρονιά, και φέτος, οι ομάδες των καταστημάτων Sephora ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και διαγωνίστηκαν σε δημιουργικότητα και τόλμη για να κερδίσουν στο διαγωνισμό Beauty Masters. Κάθε χρόνο, χορηγός του διαγωνισμού είναι μια γνωστή μάρκα μακιγιάζ. Για 2η συνεχή χρονιά, η Estee Lauder έχει την τιμή!
 
Make Up artist της Sephora σε στιγμή δημιουργίας
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ; Να παρακινήσει τις ομάδες των καταστημάτων της Sephora Ελλάδος να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους κατά τη διάρκεια διαφόρων τεστ και στη συνέχεια να επιλέξουν τον καλύτερο make-up artist του δικτύου της Sephora.

 
Sephora, Beauty Masters 2015
ΤΕΛΙΚΟΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Στις 3 Οκτωβρίου 2015 οι 6 φιναλίστ διαγωνίστηκαν σε δύο τεχνικά τεστ (προετοιμασία μακιγιάζ και στη συνέχεια μακιγιάζ σύμφωνα με το θέμα), όλα μέσα σε 50 λεπτά.
Οι νικήτριες επιλέχθηκαν βάσει των βαθμολογιών τους, καθώς και κατά τη διάρκεια των περιφερειακών τεστ για την επιλογή των τελικών υποψηφίων.
Το θέμα του διαγωνισμού ήταν «Modern Muse, Le Rouge» εμπνευσμένο από το νέο άρωμα του Οίκου Estee Lauder και τα προϊόντα μακιγιάζ πλαισιώθηκαν με τα κατάλληλα hair styles & αξεσουάρ. Μεγάλη νικήτρια ανακηρύχτηκε η Μαρία Συμιανάκη από το κατάστημα του Golden Hall, ενώ τη 2η και 3η θέση κατέλαβαν οι Κατερίνα Κοϊμίσογλου & Βάσω Παπούλια από τα Sephora One Salonica και Βόλου αντίστοιχα.

Η παρουσίαση είχε πηγή έμπνευσης το άρωμα “Modern Muse Le Rouge” και τον τύπο γυναίκας που το φοράει.