Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ARTISTRY HYDRA -V, για ένα νέο επίπεδο βαθιάς ενυδάτωσης



Αποκλειστική καινοτομία στην περιποίηση της επιδερμίδας προσφέρει
ένα νέο επίπεδο βαθιάς ενυδάτωσης
 Aξιοποιώντας ένα πρωτοποριακό επιστημονικό επίτευγμα στην περιποίηση της επιδερμίδας, το οποίο στηρίζεται στη βραβευμένη με  Νόμπελ ανακάλυψη των  Aquaporins (υδατοπορίνες), η επωνυμία ARTISTRY συστήνει  ένα νέο τρόπο περιποίησης της επιδερμίδας με στόχο τη βαθιά ενυδάτωση: τη συλλογή ARTISTRYHydra-V™.

 
ARTISTRY- Hydra V
Το νερό αποτελεί συστατικό ζωτικής σημασίας για το σώμα, μια δύναμη ζωής που προσφέρει υγεία και ίαση. Με τη σειρά του, το μεγαλύτερο όργανο του σώματος – το δέρμα μας – χρειάζεται άφθονη και ισορροπημένη ενυδάτωση προκειμένου να διατηρεί τη λάμψη, την υγεία  και την ανθεκτικότητά του απέναντι στο περιβάλλον και τους άλλους καθημερινούς στρεσογόνους παράγοντες που προκαλούν αφυδάτωση.  Ανεξάρτητα με τον τύπο επιδερμίδας ή την εποχή του χρόνου, το δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση. Έρευνες, ωστόσο, έχουν δείξει ότι εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο πάσχουν από αφυδάτωση της επιδερμίδας – η οποία και κάνει την εμφάνισή της από την νεαρή ηλικία των είκοσι ετών. 
ARTISTRY- Hydra V
 Για κάθε επίπεδο ενυδάτωσης που χρειάζεται η επιδερμίδα, η συλλογή ARTISTRY HYDRA-V™ προσφέρει την λύση με μια διαφορετική φόρμουλα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε τύπου  επιδερμίδας. Η συλλογή ARTISTRYHYDRA-V™ εστιάζει στη βαθιά ενυδάτωση για κάθε τύπο  επιδερμίδας, και απευθύνεται στο νεανικό καταναλωτικό κοινό,  που δεν ανησυχεί ακόμη για τα σημάδια γήρανσης, ωστόσο ενδιαφέρεται για την περιποίηση της επιδερμίδας. Η εν λόγω συλλογή παρέχει ισορροπημένη ενυδάτωση που καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών κάτω των 35 ετών.

Εμπλουτισμένη με Νερό, Εμπνευσμένη από την Ανακάλυψη


Η συλλογή ARTISTRYHYDRA-VCollection επιδρά στο φραγμό της επιδερμίδας με σκοπό να συμβάλλει στον εγκλωβισμό της υγρασίας και στη δημιουργία μιας ισχυρότερης ασπίδας προστασίας, χάρη στο αποκλειστικόHydraComplex, το οποίο περιέχει σπάνια και πολύτιμα συστατικά που είναι γνωστό ότι προσφέρουν:

Ανανέωση: Το αγνό νερό που πηγάζει από τα Νορβηγικά Φιόρδ (Norwegian fjord water) ενισχύει την ενυδάτωση βαθιά στα επιφανειακά κύτταρα της επιδερμίδας.

Αναπλήρωση: Τα ροζ ορυκτά μέταλλα Ιμαλαΐων (Himalayan Pink Rock Minerals), πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αναπληρώνουν την επιδερμίδα, συμβάλλοντας στην καλύτερη μεταφορά, αποθήκευση και διατήρηση του νερού.

Αναζωογόνηση: Το θρεπτικό εκχύλισμα Ακάι της Χαβάης (Hawaiian Acai) εγκλωβίζει το νερό εξασφαλίζοντας διαρκή ενυδάτωση και  προάγει έναν ισχυρό φραγμό  που φυλακίζει την υγρασία στην επιδερμίδα.

“Η συλλογή ARTISTRYHYDRA-V™ αξιοποιεί την τεχνογνωσία μας στην επιστήμη της επιδερμίδας προκειμένου να βελτιστοποιήσει τη φυσική κατάσταση και τη διαδικασία ενυδάτωσης  της επιδερμίδας,” δήλωσε η Ioana Enache, Γενική Διευθύντρια της AmwayHellas.“Η συλλογή προσφέρει τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα ενυδάτωσης – άμεση αύξηση κατά 270 τοις εκατό του νερού που περιέχει η επιδερμίδα και ενυδάτωση που διαρκεί 24 ώρες.”*

Είναι επίσης σημαντικό να υπογραμμίσουμε τη διαφορά ανάμεσα στο ξηρό δέρμα – που αποτελεί έναν τύπο επιδερμίδας που οφείλεται στη γενετική προδιάθεση,  χρόνιες ασθένειες,στη γήρανση και σε άλλους παράγοντες – και στην αφυδατωμένη επιδερμίδα, που συνιστά μια δερματική πάθηση που εμφανίζεται όταν τα εξωτερικά στρώματα της επιδερμίδας δεν περιέχουν επαρκή ποσότητα νερού. Και οι δύο τύποι επιδερμίδας απαιτούν βαθιά ενυδάτωση, όπως αυτή που παρέχει η συλλογή ARTISTRY HYDRA-V™.

Οι επιστήμονες της ARTISTRY™ ανακάλυψαν ότι η βαθιά και διαρκής ενυδάτωση προϋποθέτει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση  – δεν αρκεί απλά να καλύψουμε την επιδερμίδα με νερό. Τα ευρήματά τους εστιάζουν στην υποστήριξη και τη βελτίωση της φυσικής διαδικασίας ενυδάτωσης της επιδερμίδας, με την διαχείριση των κυττάρων του δέρματος. Η περιποίηση της επιδερμίδας με προϊόντα τοπικής χρήσης προσφέρει ευεργετικά αποτελέσματα, τα οποία, όμως, ενδέχεται να είναι προσωρινά εκτός κι αν τα συστατικά “φυλακιστούν” στο δέρμα.

Όπως σε ένα σύστημα άρδευσης, τα Aquaporins (υδατοπορίνες) είναι κανάλια στο εσωτερικό των  δερματικών κυττάρων, που μεταφέρουν νερό στις κυτταρικές μεμβράνες. Με τον τρόπο αυτό, ελέγχουν την περιεκτικότητα σε νερό, τη ρύθμιση και την αποθήκευση του νερού και συμβάλλουν στην μεταφορά θρεπτικών συστατικών. Αυτή η ανακάλυψη οδήγησε τους επιστήμονες της ARTISTRY™ να αναπτύξουν την τεχνολογία Hydra Complex, το μυστικό που ξεκλειδώνει την ισορροπημένη ενυδάτωση, το οποίο περιέχεται αποκλειστικά στον ορό ARTISTRYHYDRA-VVital Skin Serum Concentrate.

Απλό Σύστημα, Απλά Εκπληκτικά Αποτελέσματα
Η συλλογή ARTISTRY HYDRA-V™ περιλαμβάνει επτά προϊόντα, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν  σε διάφορα συστήματα περιποίησης που έχουν ως κύριο στόχο, την αναπλήρωση, την ανανέωση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας, η οποία θα σφύζει από ζωντάνια.  Η επιδερμίδα φαίνεται και γίνεται πιο απαλή, πιο μαλακή και πιο λεία – με τρία μόλις βήματα.

Πρώτο Βήμα: Προετοιμασία
·         Fresh Foaming Cleanser (αφρός καθαρισμού)
·         Fresh Toner (τονωτική λοσιόν)
Δεύτερο Βήμα:Ενστάλαξη
Vital Skin Serum Concentrate (ορός)
Τρίτο Βήμα: Ενυδάτωση
·         Πρόσωπο (επιλέξτε ένα από τα παρακάτω, ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας):
Refreshing Gel (Για μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα) [τζελ]

Nourishing Gel Cream (Για ΟΛΟΥΣ τους τύπους επιδερμίδας) [κρέμα σε μορφή τζελ]

Replenishing Moisture Cream (Για κανονική προς ξηρή επιδερμίδα) [κρέμα]

·         Μάτια

– Refreshing Eye Gel Cream (κρέμα)


Απολαύστε τα ενισχυμένα οφέλη της βαθιάς ενυδάτωσης μέσω των τριών εξατομικευμένων ARTISTRYHYDRA-VPowerSystems, που προσφέρουν τη συνδυαστική δύναμη των τριών ισχυρότερων συνθέσεων. Κάθε Power System περιλαμβάνει τον ορό Vital Skin Serum Concentrate, την κρέμα ματιών Refreshing Eye Gel Cream και τον ενυδατικό παράγοντα (3ο βήμα) που ταιριάζει σε καθένα από τους τρεις τύπους επιδερμίδας.

Σχετικά με την ARTISTRY™ 

Η ARTISTRY™ συγκαταλέγεται στις πέντε κορυφαίες επωνυμίες** πολυτελών προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως. 

Το χαρτοφυλάκιο της ARTISTRY™, που δημιουργήθηκε το 1958 από μια επιχειρηματική ομάδα συζύγων, περιλαμβάνει προηγμένα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, που αναπτύσσονται με νέες τεχνολογίες και αποκλειστικά φυτικά συστατικά, τα οποία στοχεύουν στα βιολογικά και περιβαλλοντικά σημάδια γήρανσης σε άνδρες και γυναίκες, καθώς και κλασικές και εποχιακές συλλογές καλλυντικών για το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη.  Οι προηγμένες συνθέσεις αντικατοπτρίζουν την παγκόσμια έρευνα, ανάπτυξη και διασφάλιση ποιότητας  που πραγματοποιείται από ένα δίκτυο με περισσότερους από 900 επιστήμονες και διοικείται από μια επιτροπή επιστημονικών και πανεπιστημιακών συμβούλων – που εργάζονται από κοινού για να διευρύνουν τα όρια της ομορφιάς.


Σχετικά με την Amway

Η Amway είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες απευθείας πωλήσεων στον κόσμο. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 1959 στην Ada στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών και δραστηριοποιείται σε πάνω από 100 χώρες και περιοχές, με έσοδα 10,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2014.
Η Amway προσφέρει περισσότερα από 450 προϊόντα ομορφιάς, ευεξίας και οικιακής φροντίδας. Οι κορυφαίες επωνυμίες προϊόντων της Amway είναι η Nutrilite™ επωνυμία βιταμινών, μετάλλων και συμπληρωμάτων διατροφής, η Artistry™ με προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και καλλυντικά και το σύστημα επεξεργασίας νερού eSpring™– όλα τα προϊόντα πωλούνται αποκλειστικά μέσω των Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway.
 Για εταιρικά νέα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.amway.gr

*Με τη χρήση του ορού VitalSerumConcentrate και της κρέμας NourishingGelCream.

**Πηγή: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims.