Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

18th Athens Xclusive Designers Week Backstage Diaries: Πρόβα hair styling με προϊόντα KYANA για τους σχεδιαστές της Εβδομάδας Μόδας.


Οι προετοιμασίες για την 18η Athens Xclusive Designers Week συνεχίζονται πυρετωδώς και χθες ολοκληρώθηκε η πρόβα μαλλιών των σχεδιαστών της 18ης Athens Xclusive Designers Week στο νέο κτήριο της σχολής κομμωτικής Diamantopoulos στο κέντρο, με πρωταγωνιστές τη δημιουργικότητα και φυσικά τα προϊόντα KYANA Professional Hair Products!
Η ευρεία γκάμα επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών KYANA κάλυψε όλες τις απαιτήσεις των σχεδιαστών για την ολοκλήρωση της εμφάνισης των συλλογών τους στο catwalk, ενώ τα "μαγικά" χέρια του Βασίλη Διαμαντόπουλου, που θα επιμεληθεί και τα χτενίσματα των επιδείξεων της 18ης AXDW όπως κάθε χρονιά δημιούργησαν εντυπωσιακά looks. 
Επιμελώς ατημέλητοι κότσοι, εντυπωσιακές αλογοουρές και ανάλαφρες μπούκλες είναι μερικές από τις επιλογές των Σχεδιαστών που θα συνοδεύσουν τις καλοκαιρινές δημιουργίες τους!
H KYANA Professional Hair Products είναι μια 100% ελληνική εταιρεία με καινοτόμες προτάσεις στα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου και με ευρεία γκάμα για όλους τους τύπους μαλλιών.