Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget


New York Fashion Week
Cushnie Et Ochs   Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016
Χτενίσματα από τον Διεθνή Εκπρόσωπο της Moroccanoil Antonio Corral Calero

 
Antonio Corral Calero (picture found on www.youtube.com)

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ STYLEΑυτό το μοντέρνο, κομψό χτένισμα που θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν, στην εκτέλεσή του,  μιμείται τις γραμμές και τα στοιχεία του design της Cushnie 2016 συλλογής και μπορεί εύκολα να υιοθετηθεί και εκτός πασαρέλας. 
Στη συνέχεια, σας δείχνουμε τον τρόπο.

MOROCCANOIL PRODUCTS & STYLING

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ LOOΚ:

·         Ξεκινώντας, εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά το Moroccanoil Treatment και τη Moroccanoil Smoothing Lotion από τις ρίζες ως τις άκρες και στεγνώστε ισιώνοντας με το Moroccanoil Tourmaline Ceramic Hair Dryer και τη Moroccanoil Ceramic Paddle Brush.

·         Μόλις στεγνώσουν καλά τα μαλλιά, ψεκάστε όλη την επιφάνεια μετο MoroccanoilHeatStylingProtection και χτενίστε. Ξεκινώντας από τη βάση του κεφαλιού, ισιώστε με ένα σίδερο σε 3 τμήματα δουλεύοντας με τον ίδιο τρόπο μέχρι να ολοκληρωθούν όλα τα μαλλιά.

·         Χωρίστε τα  μαλλιά από την κορυφή του κεφαλιού προς τα πίσω σε 3 τμήματα.  Εφαρμόστε μια πλούσια ποσότητα από τη Moroccanoil Smoothing Lotion ανά τμήμα και με μια βούρτσα χτενίστε απαλά τα μαλλιά προς τα πίσω στερεώνοντας με ένα διαφανές λαστιχάκι τα 2 τμήματα κάτω στο πίσω μέρος από την κορυφή του κεφαλιού.

·         Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια χτένα ξεχωρίστε δύο κάθετα μέρη από την κορυφή κάθε αυτιού έως ότου καλύψουν το επάνω τμήμα της περιοχής. Δημιουργείστε ταυτόχρονα δύο μικρότερα τμήματα μαλλιών από τη γραμμή των μαλλιών στο πρόσωπο μέχρι το αυτί της κάθε πλευράς του κεφαλιού.

·         Πριν χτενίσετε αυτά τα τμήματα, εφαρμόστε τη Moroccanoil Smoothing Lotion στα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και χτενίστε μέχρι να είναι τελείως ίσια. Ψεκάστε με το Moroccanoil Luminous Hair spray.

·         Επιστρέψτε στα δύο πλαϊνά τμήματα του κεφαλιού, εφαρμόστε τη Moroccanoil Smoothing Lotion στο καθένα και χτενίστε ευθεία μέχρι το δέσιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Στερεώστε με ένα διαφανές λαστιχάκι κάτω από την αλογοουρά του επάνω τμήματος.

·         Χτενίστε τα μαλλιά και ολοκληρώστε το στιλ με το Moroccanoil Luminous Hair spray. Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά είναι τελείως ίσια και απαλά, χωρίς να πετάει τίποτα.

            Εφαρμόστε τα προϊόντα που σας προτείνουμε, μαζί με τις αντίστοιχες συμβουλές, και είμαστε βέβαιες ότι θα λάμψετε...!

Ειρήνη Κάντζα, 
Beauty Editor at
www.cosmeticsdelux.blogspot.gr