Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η τσάντα της φωτογραφίας μας είναι το, διάσημο πλέον, μοντέλο της LONGCHAMPS, Le Pliage (tote shoulder bag), με ρεκόρ πωλήσεων για τον Οίκο, που συνεχίζει να τη λανσάρει συνεχώς, σε διάφορα μεγέθη και νέα, φωτεινά χρώματα. 


Longchamps, Le Pliage tote bag
Η Le Pliage, είναι η αγαπημένη τσάντα της Kate Middleton, Duchess of Cambridge, αλλά και πολλών άλλων, επώνυμων και μη.


(Kate Middleton, Duchess of Cambridge / πηγή φωτ.: http://katemiddletonstyle.org/…/longchamp-le-pliage-tote-b…/)
Στην πιο πρόσφατη collection της, η Longchamps λανσάρει την PENELOPE, 


LONGCHAMPS, PÉNÉLOPE tote bag, color black

μια tote τσάντα και πάλι, που διαθέτει στυλ, ποιότητα, αλλά και πολύ χώρο, ιδανική επιλογή για τις πολυάσχολες γυναίκες της εποχής μας.  Η τσάντα αυτή αποτελεί μέρος της ομώνυμης συλλογής.

Η Penelope Collection, είναι το αποτέλεσμα της ανυπέρβλητης τεχνογνωσίας του Οίκου Longchamps, σε συνδυασμό με την ποιότητα, τα προσεγμένα σχέδια και το απόλυτα ραφιναρισμένο στυλ που υιοθετεί.
Ξεκάθαρες γραμμές, διακριτικό αλλά και έντονα αναγνωρίσιμο logo και τα τελευταίας λέξης μοντέρνα tassels που διακρίνονται στα πλαϊνά μέρη της κάθε τσάντας, δημιουργούν μια τέλεια συλλογή.
Ο πολύ άνετος χώρος που χαρακτηρίζει την PENELOPE bag, όπως και τα άλλα χρώματα στα οποία θα τη βρείτε, λύνει κυριολεκτικά τα χέρια της σύγχρονης και πολυάσχολης γυναίκας, αφού γίνεται ο ιδανικός της "σύντροφος" για όλες τις ώρες.

Το δικό μου αγαπημένο χρώμα της σειράς:



LONGCHAMPS, PÉNÉLOPE tote bag, color OPERA
OPERA, ένα γλυκό bordeaux που με έχει κατακτήσει.
Ειρήνη Κάντζα,
Beauty Editor 
at www.cosmeticsdelux.blogspot.gr