Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

L' Oreal Hair Touch up και οι λευκές τρίχες γίνονται ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

L' Oreal Hair Touch up: Το 1οspray κάλυψης λευκών ριζών 

L' Oreal Hair Touch Up Spray



Το χρώμα των μαλλιών μας, κατά κύριο λόγο, οφείλεται στη μελανίνη και "χάνει" την ένταση και τη λάμψη του ανάλογα με τα γονίδια, τον οργανισμό, τις περιβαλλοντικές και ψυχολογικές συνθήκες στις οποίες βιώνουμε, την κληρονομικότητα του καθενός μας.
Ιδίως στις γυναίκες, η εμφάνιση λευκών τριχών εμφανίζεται κατά κανόνα στην ηλικία των 30, περίπου, ετών και σύμφωνα με έρευνες επηρεάζει σημαντικά την ψυχοσύνθεσή μας.
Για τον λόγο αυτό, στο εμπόριο κυκλοφορεί εδώ και πολλά, πολλά χρόνια μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων που έρχεται να μας λύσει το πρόβλημα αυτό. Οι βαφές που εφαρμόζονται τόσο στο σπίτι, όσο και -ιδανικότερα- στα κομμωτήρια, βοηθούν τις γυναίκες είτε να ανανεώσουν το δικό τους χρώμα, είτε να δοκιμάσουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, με τελικό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση τη σημαντική βελτίωση της εμφάνισής τους και της ψυχολογικής τους διάθεσης.
Η LOréal Professionnel, πρωτοπόρος και στον τομέα αυτόν, καινοτομεί και πάλι και παρουσιάζει το 1ο spray προσωρινής κάλυψης λευκών ριζών με εύκολο και άμεσο αποτέλεσμα. Η σειρά Hair Touch up έρχεται να δώσει μία προσωρινή λύση στην ανησυχία κάθε γυναίκας, τη λευκή ρίζα, μέχρι την επόμενη επίσκεψη της στο κομμωτήριο.
Το Hair Touch up χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα, καλύπτοντας τις ρίζες σε δευτερόλεπτα και προσφέροντας ένα ομοιόμορφο και διακριτικό αποτέλεσμα.
Πρόκειται για ένα ιδανικό προϊόν, εύκολο στην χρήση και ανθεκτικό στο νερό, το οποίο αφαιρείται σε ένα λούσιμο.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας, κυκλοφορεί σε τέσσερις μοναδικές αποχρώσεις που καλύπτουν κάθε δυνατό χρώμα και δίνουν την απάντηση στο μεγαλύτερο άγχος των γυναικών.
Το hair Touch up είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσετε το χρώμα σας τις τελευταίες μέρες μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο!
Μοναδική Τεχνολογία
Το HairTouchup συνδυάζει μια βάση σιλικόνης με συστατικά επαγγελματικού make-upχαρίζοντας ένα φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα. Η λεπτή του διάχυση κάνει εύκολη την εφαρμογή του και δίνει τέλος στις πρόχειρες λύσεις.  
Διατίθεται αποκλειστικά στα κομμωτήρια.

Ειρήνη Κάντζα
Beauty Editor at www.cosmeticsdelux.blogspot.gr