Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

H Kate Spade, είναι μία από τις πολύ αγαπημένες μου σχεδιάστριες. 
Kate Spade bag (picture found on https://www.pinterest.com/pin/487514728390142026/)

Πρωτότυπη, μοντέρνα, chic, ποιοτική, ξεχωριστή, παίζει με τα χρώματα και τα σχέδια, έχοντας διαγράψει τη λέξη μονοτονία  από τη ζωή της. 
Preppy style, χαρακτηρίζουν κάποια reviews τα σχέδιά της, που θεωρούνται κατάλληλα για όλες τις γυναίκες και όλες τις ηλικίες. 
Φρέσκα και με "ξεκάθαρες" γραμμές, αποπνέουν μια νότα αισιοδοξίας, που δεν μπορεί παρά να είναι μεταδοτική!
Γεννημένη στο Kansas City της Πολιτείας του Missouri, έφτασε γρήγορα να γίνει μια από τις διεθνείς προσωπικότητες της Μόδας, δικαίως, επιτρέψτε μου να προσθέσω. 
Αγαπημένη της λεπτομέρεια, οι polka dots, που θεωρεί παιχνιδιάρικες και φροντίζει να στολίζει με αυτές τα ρούχα και τα αξεσουάρ της, μέχρι ακόμη και τα είδη σπιτιού που σχεδιάζει.

Kate Spade's quote (picture found on https://www.pinterest.com/pin/300826450082797371/)

Live colorfully, είναι το motto της και το εφαρμόζει πιστά σε όλη τη fashion inspired ζωή της.
Kate Spade Pumps in Pink and Silver (picture found on https://www.pinterest.com/pin/251849804137238482/)

Η ιστορία της

Η καριέρα της ξεκίνησε το 1993, όταν η Kate Brosnahan Spade, που μέχρι τη στιγμή εκείνη ήταν accessories editor στο περιοδικό Mademoiselle, στο Manhattan, βάλθηκε να σχεδιάσει την τέλεια τσάντα, όπως την ονειρευόταν η ίδια, μια και η σχετική αγορά τής φαινόταν ελλιπής. Και, όπως δείχνουν τα πράγματα, πολύ καλά έκανε.

Με έναν τρόπο μοναδικό και μάλλον ευχάριστο, συνδύασε χρώματα και υλικά, με απλές γραμμές, απέσπασε πολύ θετικά σχόλια, αγαπήθηκε, λατρεύτηκε, καθιερώθηκε. Έκτοτε, το όνομα αυτής, Kate Spade New York, ένα brand name-λογοπαίγνιο που υιοθέτησε, αφού Spade,  σημαίνει σπαθί, κάτι που έγινε και το σήμα κατατεθέν της.

Kate Spade handbag (picture found on https://www.pinterest.com/pin/56365432812548645/)
Με τη μεγάλη ανταπόκριση τόσο από το καταναλωτικό κοινό, όσο και από τις πιο γνωστές fashion editors, που αναγνώρισαν κάτι φρέσκο και πολύ ενδιαφέρον στις δημιουργίες της, ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στη Νέα Υόρκη, το 1996. 

Με τα χρόνια, η Kate Spade New York καθιερώθηκε διεθνώς και σήμερα, ορίζει ένα global lifestyle, με στόχο μια "πολύχρωμη" ζωή μέσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα ενδυμάτων και αξεσουάρ. 

Τσάντες, ρολόγια, παπούτσια, αρώματα είναι λίγα μόνο από αυτά που θα βρουν όσοι αγαπούν και επιλέγουν τη Kate Spade New York. 


Για περισσότερες πληροφορίες και εικόνες, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.katespade.com, που είναι και το eshop του brand.

Ειρήνη Κάντζα,
beauty editor at www.cosmeticsdelux.blogspot.gr
and... #beautycanbeconquered