Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

FIBREPLEX by Schwarzkopf Professional and your hair will look great!

Το  FIBREPLEX της Schwarzkopf  Professional, είναι το νέο σετ προϊόντων που ήρθε για να προστατέψει τα μαλλιά μας.
FIBREPLEX by Schwarzkopf  Professional
Είναι γεγονός ότι το ξάνοιγμα και η βαφή, όσο και αν κάποιες φορές, ηθελημένα ίσως το αγνοούμε, μπορούν να φθείρουν τα μαλλιά μας, αφήνοντάς τα ξηρά ή και εύθραυστα.
Για να μας προστατέψει από φθορές αυτού του είδους, ευτυχώς για εμάς, δημιουργήθηκε το νέο FIBREPLEX της Schwarzkopf  Professional, με θεαματικά αποτελέσματα που φτάνουν να μειώσουν το σπάσιμο της τρίχας έως και 94%. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.
Βλέπετε, το FIBREPLEX μπορεί να αναμειχθεί με οποιοδήποτε προϊόν βαφής, προστατεύοντας με τον τρόπο αυτό, τη δομή της τρίχας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξανοίγματος, αποχρωματισμού και βαφής, με 3 μόνο απλά βήματα, τη φορά (το σύστημα FIBREPLEX  προορίζεται για εφαρμογή στο κομμωτήριο και στο σπίτι, ενώ δυναμώνει και θρέφει τα μαλλιά).  
Βήμα 1ο
Αναμιγνύετε το FIBREPLEX No 1 BOND BOOSTER με τη βαφή και το developer. ΔΕΝ ΕΧΕΙ σημασία αν ξανοίγετε, αποχρωματίζετε ή βάφετε τα μαλλιά.
Βήμα 2ο
Αφού ξεβγάλετε τη βαφή, δουλέψτε στα μαλλιά το FIBREPLEX No 2 BOND SEALER, αφήστε το για 5-10 λεπτά ως θεραπεία για θρέψη και ξεβγάλτε. Αυτό χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και σταθεροποιεί τους δεσμούς που ενισχύθηκαν στο Βήμα 1.
Βήμα 3ο
Η εμπειρία FIBREPLEX δεν σταματάει στο κομμωτήριο, αφού το τρίτο βήμα του συστήματος είναι ένα προϊόν για περιποίηση στο σπίτι.
Το FIBREPLEX  Νο 3 BOND MAINTAINER διασφαλίζει χρωματικό αποτέλεσμα με διάρκεια και ανθεκτική δομή της τρίχας και πρέπει να χρησιμοποιείται δύο φορές την εβδομάδα σε νωπά, φρεσκολουσμένα μαλλιά.
Αφήστε το προϊόν να δράσει για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάλτε. Έτσι, τα μαλλιά θα διατηρήσουν τη θρέψη και την υγιή όψη τους μέχρι το επόμενο ραντεβού σας για βαφή, από τη ρίζα έως τις άκρες.


Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στα κομμωτήρια που συνεργάζονται με την Schwarzkopf από τον Σεπτέμβριο του 2015.