Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

essence urbaniced, everywhere!

Όποια εποχή του χρόνου και αν είναι, όπου και αν βρισκόμαστε, άσχετα από το κατά πόσο ζούμε τη ζωή μας σύμφωνα με τις επιλογές μας, όλοι μας έχουμε ανάγκη να χαλαρώσουμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές με τους φίλους μας σε ήρεμα, πανέμορφα μέρη. 
'Εχουμε ανάγκη από ομορφιά που αναζητάμε στο περιβάλλον μας και "αναδεικνύουμε" επάνω μας.
 Σε αυτό το πνεύμα, της ομορφιάς, και η essence, που απευθύνεται στις νεαρότερες ηλικίες, κυρίως, αυτόν τον Σεπτέμβριο έρχεται ανανεωμένη και πάλι και -καθώς εμπνέεται από το αθλητικό «στιλ του δρόμου»- κυκλοφορεί τη σειρά “urbaniced”. 
essence, urbaniced collection

Η σειρά προσφέρει πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς με αντιθέσεις και έντονες αποχρώσεις όπως ροζ, φούξια και μπλε, καθώς και πιο σκούρες αποχρώσεις όπως γκρι, μαύρο και καφέ του πηλού
Η συναρπαστική, ελαφρώς σαγρέ υφή της σκιάς ματιών την καθιστά μοναδική και το ρουζ με τα πιτσιλωτά σχέδια είναι επίσης εξαιρετικό. 
Η κρέμα χειλιών που κυκλοφορεί σε ένα μοντέρνο σωληνάριο μαζί με ένα μικρό απλικατέρ είναι ιδανική για τα κορίτσια που θέλουν να τονίζουν τα χείλη τους όταν βγαίνουν έξω. 
Τα δύο συλλεκτικά αρώματα της σειράς αυτής δίνουν την αίσθηση της πόλης. Συγκεκριμένα, το άρωμα “like an uptown girl” ξεχωρίζει για τις νότες των κίτρινων φρούτων και των λουλουδιών, 

ενώ το αισθησιακό “like a downtown girl” χαρακτηρίζεται από αρώματα μαύρων μούρων. 

Στην πόλη, ή και εκτός, επιλέξτε προϊόντα χαρακτηρίζεται από αρώματα μαύρων μούρων, as long as you feel young.

Ειρήνη Κάντζα