Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

e-shopping signed by The Body Shop

Νέο e-shop από τη The Body Shop

H The Body Shop, πιστή στη φιλοσοφία της να ανταποκρίνεται δυναμικά στις απαιτήσεις των καιρών με στόχο τη διαρκή βελτίωση και εξέλιξη των υπηρεσιών που παρέχει, έχει τη χαρά να ανακοινώσει σε όλους εμάς που, χρόνια τώρα, την επιλέγουμε συνειδητά, τη δημιουργία του νέου της e-shop.
Νέο e-shop από τη The Body Shop
Γιατί δημιουργήθηκε το νέο e-shop της The Body Shop

Το www.thebodyshop.gr, δημιουργήθηκε ως ένα εναλλακτικό σημείο πώλησης των προϊόντων της εταιρείας, με σκοπό να εκπληρώσει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της και στο διαδίκτυο.

Τι θα βρείτε σε αυτό

Υπηρεσίες "στα μέτρα" σας, αφού το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, προσφέρει την ίδια γκάμα προϊόντων για τη γυναίκα και τον άντρα που διατίθεται και στο σύνολο του δικτύου των καταστημάτων της εταιρείας, στις ίδιες τιμές, και οι πελάτες, μπορούν να επιλέξουν είτε την παράδοση κατ' οίκον αλλά και είτε την παραλαβή από κατάστημα της επιλογής τους, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους, ενώ καλύπτει και αποστολές προς την Κύπρο.
Με άλλα λόγια, το www.thebodyshop.gr, δημιουργήθηκε σαν ένα εναλλακτικό σημείο πώλησης των προϊόντων της εταιρείας, με σκοπό να εκπληρώσει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της και στο διαδίκτυο. 

Ο σχεδιασμός 
Με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών της, η εταιρεία ακολουθεί το σχεδιασμό της The Body Shop International, κάνοντας την online αγοραστική εμπειρία όσο το δυνατόν πιο φιλική για τον χρήστη, ενώ υπάρχει και ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για τηλεφωνική μας εξυπηρέτηση από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή κάθε εβδομάδας, από τις 8.30 έως τις 16.30. Οι πληρωμές μας μπορούν να γίνουν με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, όπως Visa και MasterCard, αλλά και μέσω PayPal, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αντικαταβολής με την παράδοση, καθώς και παραγγελίας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ειρήνη Κάντζα
Beauty Editor at www.cosmeticsdelux.blogspot.gr