Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Kiten beauty, "δάκρυα ομορφιάς"


Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ

Οι απαιτητικοί ρυθμοί ζωής της σύγχρονης γυναίκας, η οποία καλείται καθημερινά να ανταπεξέλθει στο ρόλο της εργαζόμενης, της συντρόφου και τις περισσότερες φορές της μητέρας και της νοικοκυράς, έχουν μειώσει στο ελάχιστο το χρόνο που αφιερώνει αποκλειστικά στον εαυτό της και τις ανάγκες της. 
Παρόλα αυτά, η ανάγκη της για καλλωπισμό και να φαίνεται κάθε στιγμή όμορφη και λαμπερή παραμένει αμείωτη.
Kiten beauty, eternal beauty

 Οι βασικές κινήσεις περιποιήσεως που κάθε γυναίκα κάνει νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ μετατρέπονται σε ιεροτελεστία, η οποία αναζωογονεί και μας φτιάχνει την διάθεση. 
Λένε πως τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, και δεν έχουν άδικο αν αναλογιστούμε πόσες φορές έχουμε χρησιμοποιήσει τα μάτια και το βλέμμα μας για να εκφράσουμε χαρά, λύπη, θυμό αλλά και πόσες φορές τα έχουμε χρησιμοποιήσει για να γοητεύσουμε έναν άνδρα.
 ”Να το προσέχεις σαν τα μάτια σου” μας έλεγε η γιαγιά μας αλλά, κακά τα ψέματα, μόνο αυτό δεν κάνουμε. 
Καθημερινό μακιγιάζ και ντεμακιγιάζ, επιβαρυμένη από τη σκόνη και το καυσαέριο ατμόσφαιρα, οι φακοί επαφής, η χρήση Η/Υ και ο τεχνητός φωτισμός στους εσωτερικούς χώρους, δημιουργούν ερεθισμούς, κοκκινίλες τσούξιμο, σε βαθμό που μπορούν να χαλάσουν ακόμα και την διάθεσή μας σε μια βραδινή έξοδο.
Το Kiten Beauty είναι ένα νέο επαναστατικό προϊόν, το οποίο εισάγεται στην αγορά από ειδικούς οι οποίοι αφουγκράστηκαν την ανάγκη των γυναικών του σήμερα για ένα λαμπερό υγιές βλέμμα.
Kiten Beauty products

Πρόκειται για μικρές εύχρηστες, επανασφραγιζόμενες αμπούλες οι οποίες χρησιμοποιούνται καθημερινά πριν το μακιγιάζ για να χαρίσουν στα μάτια λαμπερό βλέμμα και να τονίσουν το χρώμα των ματιών. 
Αλλά η πραγματική καινοτομία του Κiten Βeauty είναι η αυτόματη δημιουργία μιας ενυδατικής διαυγούς ασπίδας στο μάτι που προστατεύει από σκιές, μάσκαρα, eyeliner, βακτήρια που μπορεί να ερεθίσουν, να θολώσουν και να κάνουν τα μάτια να δακρύζουν. 
Επίσης οι ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του υαλουρανικού οξέως προστατεύουν από ελεύθερες ρίζες και ακτινοβολία.
Εξίσου σημαντική, ίσως και περισσότερο, είναι η χρήση των δακρύων ομορφιάς μετά το ντεμακιγιάζ που τα μάτια είναι αφυδατωμένα και ξηρά σε βαθμό που αρχίζει να αφυδατώνεται και το κάτω βλέφαρο, κάτι που ίσως μέχρι τώρα να νομίζαμε ότι οφείλεται στο κακό τρόπο ντεμακιγιάζ. 
Τα δάκρυα ομορφιάς αναζωογονούν, ενυδατώνουν και προσφέρουν μια αίσθηση φρεσκάδας στα κουρασμένα μάτια.

Η υποαλλεργική και οφθαλμολογικά ελεγμένη σύνθεση του το κάνει συμβατό με κάθε τύπο φακών επαφής. 
Τέλος το μικρό μέγεθος της αμπούλας μας επιτρέπει να το έχουμε συνεχώς μαζί μας και να φρεσκάρουμε τα μάτια μας όποτε το έχουμε ανάγκη.


ΔΑΚΡΥΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ KITEN BEAUTY

 Τα Πρώτα Φυσικά Δάκρυα ομορφιάς KITEN BEAUTY είναι το προϊόν που χρησιμοποιούν οι make up experts και οι star του Hollywood για να πετύχουν το τέλειο μακιγιάζ, αφού δημιουργούν ένα ξεκούραστο, λαμπερό, και γοητευτικό βλέμμα.
Τα KITEN BEAUTY είναι τα πρώτα καλλυντικά δάκρυα ομορφιάς με υαλουρονικό οξύ 0,2%, τα οποία ξεκουράζουν, αναζωογονούν και προστατεύουν τα ευαίσθητα μάτια από τα βακτήρια,τη σκόνη, τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες, διατηρώντας τα ενυδατωμένα όλο το 24ωρο. Έχει παρατηρηθεί ακόμα ότι με καθημερινή χρήση του προϊόντος (πρωί/βράδυ), τα μάτια παραμένουν ξεκούραστα και λαμπερά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!
Το προϊόν διατίθεται  σε συσκευασία 20 φιαλιδίων, σε Φαρμακεία και Hondos Center.
Κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

#beautycanbeconquered