Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

TIP OF THE DAY: TOUS TRAVELS WITH YOU IN THE SUN

Γειά σας, και πάλι!
Παρασκευή σήμερα και κάποιες από εσάς ίσως να ετοιμάζεστε για ένα mini έστω ταξιδάκι, ή για τις καλοκαιρινές σας, ανολοκλήρωτες ακόμα, διακοπές, όπου, πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξουν τα γυαλιά ηλίου.
Άν λοιπόν δεν έχετε επιλέξει ακόμη εκείνα που θα σας συνοδέψουν στις πολύ ευχάριστες αυτές στιγμές που σας περιμένουν, αν θέλετε να είστε μέσα στη Μόδα και -ΑΝ- θέλετε να κάνετε τους άλλους να ζηλέψουν, θα θέλαμε να σας προτείνουμε, στο πλαίσιο μιας νέας μας, καθημερινής, ανάρτησης με τον τίτλο Tip Of The Day - που θα προηγηθεί μιας άλλης με την ονομασία Pin Of The Day,, κάποια γυαλιά ηλίου που είδαμε από κοντά και ξεχωρίσαμε από την εκπληκτική συλλογή της TOUS .
Ανάλαφρα, μοντέρνα, "προστατευτικά", σε έναν παστέλ συνδυασμό που είναι πάντα στη Μόδα, θηλυκά και πανέμορφα, classy και trendy, πιστεύουμε ότι ταιριάζουν ιδανικά στην υπέροχη διάθεση του καλοκαιριού, της θάλασσας και των διακοπών.
Με αυτήν λοιπόν την πεποίθηση, σας προτείνουμε να πάτε αμέσως στο κοντινότερό σας κατάστημα της TOUS, (κάποιες διευθύνσεις κάποιων από αυτά, στην Αθήνα, θα βρείτε εδώ) δοκιμάστε τα και πείτε μας εάν, στη συνέχεια, θα μπορέσετε να τα αποχωρισθείτε.
Άν μάλιστα, θα βγάλετε και κάποια φωτογραφία σας με τα γυαλιά αυτά από τις διακοπές σας, στείλτε την μας και αν έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές, θα χαρούμε πολύ να τη δημοσιεύσουμε εδώ ή στη σελίδα μας στο  https://www.facebook.com/cosmeticsdelux
Σας περιμένουμε...

Με ευχές για ό,τι καλύτερο,

Ειρήνη Κάντζα, 
www.cosmeticsdelux.blogspot.gr
eirinikantza25@gmail.com