Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

KENZO TOTEM TRIBE, the new fragrance collection

Γειά σας !
Μπήκαμε πια και στον Αύγουστο και το καλοκαίρι κάνει ακόμα πιο έντονη από πριν την παρουσία του, όχι μόνο με έντονη ζέστη, ηλιοφάνεια και φιλόξενη, ζεστή θάλασσα, αλλά και με προϊόντα που ταιριάζουν απόλυτα στην "εορταστική" διάθεση των διακοπών μας.
Αρώματα, προϊόντα ομορφιάς, κρέμες, αφροντούς, make up αλλά και fashion tips, έρχονται για να αναδείξουν τον καλύτερό μας εαυτό.
Σήμερα, ξεκινάμε με ένα άρωμα που είμαστε σίγουρες ότι θα σας αρέσει πολύ.
Πρόκειται για το KENZO TOTEM, το νέο άρωμα του γνωστού Οίκου, που έχει πολλά να μας "πει", ξεκινώντας από το "target group" του υπέροχου αυτού αρώματος.
KENZO TOTEM


Βλέπετε, ο Οίκος KENZO δημιούργησε το KENZO TOTEM, το νέο εμβληματικό του άρωμα για τη Νέα Γενιά, ανανεώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο το brand του καθώς προτείνει μια απόλυτα νέα δυναμική. Λανσάρει έτσι ένα "καθολικό" άρωμα που η νέα γενιά θα αγαπήσει, αλλά και θα αγαπηθεί το ίδιο από την κάπως "παλαιότερη", αρκεί να το δοκιμάσει. Πρόκειται για ένα άρωμα που προορίζεται για όλους, χωρίς να αποκλείει κανέναν. Είναι για "εκείνον", για "εκείνη", για όλους τους νέους της ηλικίας μεταξύ 15 και 25 ετών, αλλά και για όλους εκείνους που αισθάνονται τόσο νέοι, καθώς η ποικιλομορφία είναι το σήμα κατατεθέν της μάρκας. Τα μοτίβα που χρησιμοποιεί στο λανσάρισμα του KENZO TOTEM, ο Οίκος, είναι διασκεδαστικά, χαρούμενα και ποικιλόχρωμα, ίδια για άνδρες και γυναίκες. ΤΟ KENZO TOTEM έρχεται σε 3 διαφορετικά αρώματα, 3 "Οσφρητικές Υπογραφές" που προσαρμόζονται και ικανοποιούν τις διαφορετικές προτιμήσεις αυτού του πολύ ιδιαίτερου κοινού στο οποίο απευθύνονται.
3 EAU DE TOILETTE που θα βρείτε σε συσκευασίες των 30 και των 50ml. 3 απόλυτα ποιοτικά αρώματα που συνδέει η κοινή υπογραφή της μυρωδιάς του ξύλου, βασικό συστατικό στη σύνθεσή τους. 3 αρώματα που θα ξεχωρίσουν με το νέο και διαφορετικό "ύφος" που φέρνουν για το νεαρό κοινό τους. Να σας τα "συστήσουμε":
Το "κίτρινο" ξεχωρίζει για τη φρεσκάδα του, είναι ένα άρωμα λαμπερό.
Το πορτοκαλί φέρνει μια νέα ενέργεια, είναι το ενεργητικό της σειράς, ενώ το μπλε, που κατατάσσεται στην κλάση των gourmand αρωμάτων, είναι εθιστικό. Γίνετε και εσείς της "αρωματικής αυτής φυλής" και εξαπλώστε την αύρα του TOTEM, στο πέρασμά σας.