Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Meet the Nimue Skin Technology products...

Καλημέρα !

Σήμερα, ημέρα Τρίτη, 14 του μηνός Ιουλίου, σκέφτηκα να σας πάρω μαζί μου σε μια "σύντομη ξενάγηση" στην ιστορία, το concept και τα προϊόντα της Nimue, που αν τα δοκιμάσετε, υπάρχει κίνδυνος να μην θέλετε να τα αποχωρισθείτε ποτέ.

 Αποφασισμένες; Έτοιμες; Ξεκινάμε...

Nimue Skin Technology products










ABOUT NIMUE

Η Nimue, δεν είναι μόνο ένα brand, δεν είναι μόνο κάποια προϊόντα, είναι μια πρόσκληση, μια πρόκληση και ένα κάλεσμα προς τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας σας, την θρέψη, την προστασία, την αναγέννησή της.
Ιδρύθηκε το 1994, από έναν επιφανή πλαστικό χειρουργό της Νότιας Αφρικής, τον "υπεύθυνο" μιας επανάστασης στον τομέα της κοσμετολογίας, μέσω της καινοτόμου για την εποχή του σύλληψης αναφορικά με τον τομέα της περιποίησης της επιδερμίδας. 
Πλαισιωμένος από μια ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων, υλοποίησε το σχέδιό του μέσω προϊόντων, αρχικά προορισμένων για την "ιατρική αγορά". Η ομάδα, αυτή, μέσα από έρευνα και επιστημονική παρατήρηση, έφτασε στο συμπέρασμα ότι η περιποίηση και βελτίωση της επιδερμίδας πριν ακόμη από μια επέμβαση, διασφάλιζε τη δραματικά ταχύτερη επούλωση στο μετεγχειρητικό στάδιο και τα συναφή μακροπρόθεσμα αποτελέσματα επανόρθωσης. Αυτές οι επιστημονικά τεκμηριωμένες παρατηρήσεις, οδήγησαν τελικά στην ίδρυση των δερματολογικών-κοσμετολογικών Προϊόντων  Nimue για την Περιποίηση της επιδερμίδας.

Σήμερα, η Nimue Skin Technology, με παγκόσμια απήχηση και παρουσία, έχει καθιερωθεί σαν μια καινοτόμο, πρωτοπόρα εταιρεία που συνεχίζει να παράγει εξαιρετικά προϊόντα και αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου, μέσω συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης. 
Σαν "εισαγωγή γνωριμίας" με τα προϊόντα Nimue, επιλέγουμε να σας προτείνουμε το

NIMUE STEMPLEX SERUM



Nimue Stemplex Serum
ένα προϊόν που θα προσφέρει στην επιδερμίδα σας πολλά οφέλη, όπως:
  • Αντιρυτιδική προστασία
  • Βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας
  • Σύσφιγξη, απάλυνση και άμεση τόνωση της επιδερμίδας
  • Επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων 
  • Διατήρηση της νεανικής όψης της επιδερμίδας
  • Προστασία της επιδερμίδας από τη μόλυνση του περιβάλλοντος

"Nimue Skin Technology Products. Προϊόντα που σταματούν τη μόλυνση και διεγείρουν την ανανέωση της επιδερμίδας."

Ειρήνη Κάντζα
#www.cosmeticsdelux.blogspot.gr
eirinikantza25@gmail.com