Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

KÉRASTASE THÉRAPISTE, η αναγέννηση των μαλλιών




KÉRASTASE THÉRAPISTE

         Για περισσότερα από 50 χρόνια, οι HAIR STYLISTS της KÉRASTASE σε όλον τον κόσμο, αποτελούν τους "εξομολογητές" κάθε γυναίκας, η οποία παραδέχεται χωρίς δισταγμούς ακόμα και τις μεγαλύτερες "καταχρήσεις" που έχει κάνει στα μαλλιά της!
     Το 1995, για να βοηθήσει τις γυναίκες να περιποιούνται και να επανορθώνουν καλύτερα τα μαλλιά τους, η KÉRASTASE δημιούργησε τη RÉSISTANCE. 
20 χρόνια μετά, η παρουσίαση της RÉSISTANCE THÉRAPISTE ανανεώνει αυτήν την δημοφιλή σειρά και την εμπλουτίζει, για να καλύψει τις ανάγκες των ταλαιπωρημένων μαλλιών, μια πρωτοποριακή ανακάλυψη για τη δομή των μαλλιών, η δύναμη ενός θρυλικού φυτού και ένα νέο πρόγραμμα περιποίησης μεταφέρονται σε καινοτόμες, εξαιρετικά αισθησιακές συνθέσεις για να συνθέσουν την απόλυτη εμπειρία περιποίησης των μαλλιών. 
Καθοδηγούμενη από την εμπειρία της προηγμένης έρευνας της L’ORÉAL και των AMBASSADOR HAIR STYLISTS της μάρκας, η KÉRASTASE καλεί τις γυναίκες να οραματιστούν επιτέλους την πλήρη ανανέωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών και την αναγέννηση υγιών μαλλιών. 
Η THÉRAPISTE κάνει ένα βήμα παραπάνω και αποτελεί την πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία μιας αποκλειστικής διαδικτυακής σειράς που εστιάζει στην έννοια των "Θεραπευτικών Αποκαλύψεων", με απόλυτη διακριτικότητα. Διάφορες γυναίκες εξομολογούνται τις υπερβολές και τις καταχρήσεις που έχουν κάνει στα μαλλιά τους στον καναπέ ενός "ψυχαναλυτή", σημείο αναφοράς στην προσεκτική ακρόαση που αποτελεί τη βάση της εξαιρετικής φήμης των  HAIR STYLISTS της KÉRASTASE.
Δοκιμάστε το και παρακολουθείστε τα μαλλιά σας να αναγενιούνται.
Ειρήνη Κάντζα