Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Νέο ανακαινισμένο κατάστημα FRESHLINEστο TheMallAthens. Επισκεφθείτε το...

Freshline, ανακαινισμένο κατάστημα στο TheMallAthens
Μια εταιρεία, γενικά, δηλώνει την παρουσία της και μέσω των καταστημάτων της, πέρα από την γκάμα και ιδιαίτερα την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της.

Μια εταιρεία, όπως η Freshline, η οποία έχει πλέον δοκιμασθεί και αγαπηθεί όχι μόνο από τους Έλληνες, αλλά και από καταναλωτές πολλών άλλων κρατών ανά τον κόσμο, πέρα από τα προϊόντα της, φροντίζει να ανανεώνει και τα καταστήματά της, τον άμεσο δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό της.
Κάτι τέτοιο ισχύει και με το ανακαινισμένο της κατάστημα στο TheMallAthens, όπου παρουσιάζει retail design υψηλής αισθητικής, με λειτουργικό σχεδιασμό και καινοτομίες που αναβαθμίζουν την αγοραστική εμπειρία και την εξυπηρέτηση των πελατών. 
Η ανανεωμένη διαμόρφωση, στηρίζεται στην επένδυση από φυσικό ξύλο και παραδοσιακές, σπιτικές γραμμές που αντικατοπτρίζουν την αυθεντική ελληνική φιλοσοφία της εταιρείας. 
Κατά την επίσκεψή τους, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν, να δοκιμάσουν και να επιλέξουν τα αγαπημένα τους προϊόντα περιποίησης, καθώς και να επωφεληθούν από μια σειρά καλοκαιρινών προσφορών. Το ανανεωμένο κατάστημα βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου και φιλοξενεί όλες τις συλλογές προϊόντων της Fresh Line για την ολοκληρωμένη φροντίδα του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών.

"Προσωπικά, θα πάω σύντομα, μια και θέλω να ανανεώσω το beauty case μου με το Body Milk, Ylang-Ylang and Jasmine, που θεωρώ απαραίτητο, ιδίως τώρα το καλοκαίρι. Η χρήση του, αμέσως μετά από το μπάνιο μας, ή και σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, δροσίζει, αρωματίζει και ενυδατώνει το δέρμα με τα εκλεκτά συστατικά του και τη μοναδική υπογραφή της Freshline.
Freshline Body Milk Ylang-Ylang and Jasmine
Άν πάτε και εσείς, θα χαρώ να μάθω τις εντυπώσεις και -γιατί όχι;- να αναρτήσω φωτογραφίες σας του καταστήματος αυτού.
Να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα."

Ειρήνη Κάντζα
eirinikantza25@gmail.com