Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ NIVEA TALC SENSATION

NIVEA TALC SENSATION
Το αποσμητικό της NIVEA, TALC SENSATION, παρέχει άκρως αποτελεσματική προστασία από την κακοσμία και την εφίδρωση, που μας ταλαιπωρούν καθημερινά, ιδίως τις καλοκαιρινές ημέρες. 
Το Talc Sensation, παρέχει την αίσθηση στεγνής και απαλής επιδερμίδας στη στιγμή, χάρη στην πολύτιμη πούδρα Kaolin, που περιέχει, μια Φυσικής προέλευσης λευκή σκόνη από το ορυκτό καολινίτη που είναι δημοφιλής για την αποτελεσματική απορρόφηση και τη "στεγνή" αίσθηση που προσφέρει. 
Το προϊόν δεν περιέχει οινόπνευμα και χρωστικές ουσίες, ενώ είναι συμβατό με την επιδερμίδα και δερματολογικά εγκεκριμένο.
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:
Παρέχει 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα ενώ προσφέρει ταυτόχρονα την απαλή περιποίηση της NIVEA Care.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Εφαρμόστε ομοιόμορφα και αφήστε το προϊόν να στεγνώσει πριν ντυθείτε, αλλά προσέξτε να μην εφαρμόσετε σε πληγωμένη ή ερεθισμένη επιδερμίδα. Στη συνέχεια, αφήστε το προϊόν να στεγνώσει εντελώς.

Η γνώμη μου...
Δοκίμασα το Talc Sensation της Nivea και πιστεύω ότι είναι ένα προϊόν που μπορεί άνετα να βρίσκεται πάντα ανάμεσα στα προϊόντα του beauty case μας. Εύχρηστο, ευχάριστο, αποτελεσματικό, έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν απαραίτητο.
Αν το δοκιμάσετε, θα χαρώ να μάθω τη γνώμη σας στο eirinikantza25@gmail.com

Ειρήνη Κάντζα