Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SYOSS "SHAMPOO DEFINING"

SYOSS: εξειδίκευση και στο σαμπουάν...
SYOSS, RENEW 7
Η λέξη "shampoo" (σαμπουάν, στα "ελληνικά"!), είναι μία λέξη που οφείλει την ύπαρξή της στην ινδική γλώσσα Χίντι, και σημαίνει κάνω μασάζ.
Χάριν της ιστορίας και μόνο, να αναφέρουμε ότι το πρώτο σαμπουάν εμφανίστηκε το 1904 και ήταν σε μορφή πούδρας. 
Αναφορικά με τη χρήση και την αποτελεσματικότητά του, το σαμπουάν -εκτός από το να καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά- θα πρέπει να καταπολεμήσει την υπερβάλλουσα λιπαρότητα, τον ιδρώτα, τα νεκρά κύτταρα, αλλά και τα κατάλοιπα από προηγούμενη χρήση προϊόντων περιποίησης ή styling των μαλλιών. Κατάλληλο για τα μαλλιά κάθε τύπου μπορεί να είναι ένα σαμπουάν με pH 5 έως 6, ενώ τα καλά, λεγόμενα, σαμπουάν θα πρέπει να εμπεριέχουν περιποιητικά συστατικά όπως η πανθενόλη, που βοηθά στην αναγέννηση της δομής της τρίχας αλλά και ενυδατικά συστατικά ώστε να συμβάλλουν στην αναδόμηση της τρίχας και τη διατήρηση της ελαστικότητάς της. 
Η SYOSS, ειδική στο θέμα των μαλλιών, δημιούργησε μια μεγάλη γκάμα σαμπουάν που εξυπηρετεί όλα τους τύπους και τις ιδιαιτερότητες των μαλλιών και των προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής. Μάλιστα, με σκοπό να περιποιηθούμε τα μαλλιά μας στο μέγιστο δυνατό βαθμό και να χαρούμε το αποτέλεσμα, μας δίνει κάποιες χρήσιμες σχετικές συμβουλές.

ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΠΟΥΑΝ
Για να έχετε, όσο το δυνατόν, καλύτερο αποτέλεσμα από τη χρήση του σαμπουάν σας, μην το εφαρμόζετε απευθείας στα μαλλιά. Αντ' αυτού, τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα από αυτό στο εσωτερικό της παλάμης σας, "δουλέψτε" το μέχρι να γίνει αφρός, προσθέτοντας για τον σκοπό αυτόν, ελάχιστο νερό. Στη συνέχεια, "αξιοποιήστε" κατάλληλα τα ακροδάκτυλά σας και κάντε ένα καλό μασάζ, στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Εάν πλένετε συχνά τα μαλλιά σας, τότε περάστε τα μόνο "ένα χέρι", ενώ αν λούζεστε σχεδόν καθημερινά, απλώστε -με ένα ελαφρύ μασάζ- το σαμπουάν στο τριχωτό του κεφαλιού και αφήστε τα υπόλοιπα μαλλιά να καθαρίσουν με το ξέβγαλμα και το σαμπουάν που θα "τρέξει" τότε σε αυτά.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ "ΖΕΣΤΗ" 
Τέλος, αν ισιώνετε ή απλά στεγνώνετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι, θα σας συνιστούσαμε να χρησιμοποιείτε ένα προϊόν που τα προφυλάσσει από τη ζέστη, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.
Σχετικά, θα σας συνιστούσαμε τον  ΑΦΡΟ HEAT PROTECT της SYOSS

που έχει τις εξής ωφέλιμες ιδιότητες: Προσφέρει δυνατό, με 24ωρο έλεγχο, κράτημα και 
προστατεύει από τη θερμότητα έως τους 180oC. 
Δοκιμάστε το...


www.cosmeticsdelux.blogspot.gr