Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

REDKEN COLOR EXTEND SUN, ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

REDKEN COLOR EXTEND SUN PRODUCTS
Η εξ Αμερικής ερχόμενη εταιρεία επαγγελματικής τάξης προϊόντων για τα μαλλιά, REDKEN, ιδρύθηκε το 1960 από τον χημικό-κομμωτή Jheri Redding και την ηθοποιό και μοντέλο Paula Kent, που είχαν πρώτοι την ιδέα την μέσω επιστημονικής προσέγγισης περιποίηση των μαλλιών. Από τότε μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει παρουσιάσει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, αποκτώντας εκατομμύρια φανατικές οπαδούς ανά τον κόσμο.
Από τα τελευταία της "επιτεύγματα", η σειρά των προϊόντων που φροντίζουν, περιποιούνται και ενυδατώνουν τα μαλλιά, ακόμα και "κάτω από τον ήλιο". Γνωρίστε τα...

REDKEN AFTER SUN SHAMPOO
Πολύ απαλό σαμπουάν που καθαρίζει τα μαλλιά και απομακρύνει τα ανεπιθύμητα άλατα και χλώριο χωρίς να φθείρει το χρώμα.
Τα μαλλιά αναζωογονούνται και γίνονται απαλότερα με εκθαμβωτική λάμψη.

REDKEN AFTER SUN CONDITIONER
Πολύ απαλό conditioner που ξεμπλέκει, φροντίζει και ενυδατώνει τα μαλλιά, χαρίζοντας λάμψη και προστασία από τον ήλιο.

REDKEN AFTER SUN MASK
Μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης που ανανεώνει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά ή μαλλιά με ανταύγειες που έχουν εκτεθεί στον ήλιο. Αφήνει τα μαλλιά στιλπνά και λαμπερά. Χρόνος παραμονής 5-15 λεπτά. Ξεβγάζεται.

TAKE OVER SPF 25
Ο πρώτος alcohol-free αφρός 2 σε 1 με SPF25. Προσφέρει την προστασία μιας κρέμας με δείκτη SPF στη μορφή ενός ανάλαφρου ενυδατικού αφρού που προσφέρει όγκο και προστασία από τον ήλιο. Παρέχει αντηλιακή προστασία στην ευαίσθητη περιοχή του τριχωτού, ενώ παράλληλα δίνει ασύλληπτο όγκο στα μαλλιά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. 

REFLECTIVE GLOW
Leave-in σπρέϋ που αναδομεί τα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο μαλλιά. Προστατεύει τα μαλλιά από τον ήλιο, ενώ παράλληλα τους χαρίζει λάμψη και απαλότητα. Διαθέτει ιδιαιτέρως ελαφρά σύνθεση προκειμένου να μη βαραίνει τα λεπτά μαλλιά. Δεν ξεβγάζεται.

Ειρήνη Κάντζα