Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

LA PRAIRIE και ANTI-AGING DAY CREAM SPF 30, για μέγιστη προστασία

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΗΛΙΚΙΑ
ΑΠΟ ΤΗ LA PRAIRIE

La Prairie ANTI AGING DAY CREAM SPF 30

La Prairie, ένα όνομα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.
Η Clinique La Prairie, ιδρύεται το 1931 και γρήγορα αποκτά παγκόσμια φήμη και οπαδούς, μέσω των προϊόντων της και το έργο του Professor Paul Niehans, πρωτοπόρου στην κυτταρική θεραπεία και την αντιγήρανση. Η ποιότητα γίνεται συνώνυμο των πολυτελών προϊόντων της εταιρείας και τα αποτελέσματα που αυτά προσφέρουν, αναμφισβήτητα.
Από τα πολύ πρόσφατα προϊόντα της που προσφέρουν προστασία κατά του ήλιου, σήμερα επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε την Anti Aging Day Cream SPF 30. Ιδού...

Με βάση την καινοτόμο τεχνολογία, το σύμπλεγμα προστασίας των κυττάρων προσφέρει άμυνα κατά των επικίνδυνων ηλιακών ακτίνων  UVA και UVB,  με  4 αποτελεσματικά αντηλιακά φίλτρα

Ταυτόχρονα, προστατεύει το δέρμα  από τους ρύπους της ατμόσφαιρας και τις ελεύθερες ρίζες, παράγοντες που προκαλούν πρόωρη γήρανση. Στοχεύοντας τόσο την ηλικιακή όσο και την περιβαλλοντική γήρανση, προσφέρει  ευεργετικά αποτελέσματα στην:
Προστασία / πρόληψη 
– Η Resveratrol, ένα αντιοξειδωτικό μακράς διάρκειας, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ συνεργάζεται με άλλα αντι-οξειδωτικά, για να καταπολεμήσει τα σημάδια της γήρανσης και να χαρίσει λάμψη στο δέρμα. 
Η δράση τους ενισχύεται από το εκχύλισμα  άγριου πεύκου, το οποίο βελτιώνει τις φυσικές αντι-οξειδωτικές ιδιότητες του σώματος. Το πρόσφατα ανεπτυγμένο πεπτίδιο Palmitoyl tri-peptide-8 μειώνει τη φθορά των πρωτεϊνών στο δερματικό ιστό και ταυτόχρονα μια εξειδικευμένη πρωτεΐνη που προέρχεται από γάλα ρυζιού βοηθά στην επιμήκυνση της ζωής των κυττάρων, προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανσή τους.
«Έξυπνη» ενυδάτωση –  
εκτός από την ενυδάτωση του δέρματος τη στιγμή της εφαρμογής, η  Anti-Aging Day Cream SPF 30  ΄΄σκέφτεται΄΄, για να αυξήσει σημαντικά τη μελλοντική υγρασία. Αυτό επιτυγχάνεται με την παρέμβαση από το εκχύλισμα του φυτού  Salicornia,  που αυξάνει τη ροή του νερού στα κύτταρα ενώ αυξάνει την  πρόσληψη της υγρασίας. Ένα εκχύλισμα από το φυτό Resurrection  Plant, ενισχύει  την υγρασία ενώ έλαιο από ηλιόσπορους χαρίζει λιπίδια στο δέρμα.      
Μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων – 
ένα δίδυμο από προηγμένα πεπτίδια ενισχύουν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, αυξάνοντας την παραγωγή του κολλαγόνου, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και επιτυγχάνοντας ένα πιο απαλό και πιο σφριγηλό δέρμα. 
Η δράση τους είναι συμπληρωματική της καρνοσίνης, η οποία επιβραδύνει τη φθορά των πρωτεϊνών στο δερματικό ιστό και το εκχύλισμα πράσινης άλγης που ενισχύει το σύστημα στήριξης του δέρματος.
Τρόπος χρήσης: Εφαρμόζεται το πρωί μετά τον καθαρισμό και την τόνωση.
Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί πάνω από το νεο ορό Anti-Aging Rapid Response Booster ή οποιοδήποτε άλλο Serum επιθυμείτε.

Συσκευασία: Γυαλιστερό ασημένιο γυάλινο βάζο, 50 ml

Δοκιμάστε την...