Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Jour d’Hermès Gardénia. Με τη σαγήνη της γαρδένιας και τη μαγεία του Οίκου Hermès

Jour d’Hermès Gardénia


Η ιστορία του διάσημου Οίκου Hermès ξεκινάει από το 1837, όταν ο Thierry Hermès, ανοίγει το πρώτο του κατάστημα στο Παρίσι και ξεκινάει την λαμπρή του καριέρα στον κόσμο των αρωμάτων, της Μόδας και της Ομορφιάς.
Η πιο πρόσφατη δημιουργία του, που βρίσκεται στα καταστήματα από τα μέσα Μαΐου, είναι το νέο του άρωμα Jour d’Hermès Gardénia που θα κατακτήσει τις καρδιές πολλών γυναικών με το μοναδικό του, σαγηνευτικό άρωμα. Άλλωστε, πώς θα  μπορούσε να είναι αλλοιώς, αφού βαδίζει στα χνάρια του "προκατόχου" Jour d’Hermès, που από την πρώτη κιόλας στιγμή της δημιουργίας του αφηγείται τη γέννηση και αναγέννηση της γυναικείας ομορφιάς, λουσμένης στην αύρα και τη λάμψη των αρωμάτων Hermès.
Γι΄αυτό και ο δημιουργός του, ο Jean-Claude Ellena, "γεμίζει" τα flacons με λουλούδια, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκεται η γαρδένια που αποπνέει γενναιόδωρα απαράμιλλη θηλυκότητα.

“Gardenia, a flower that radiates as much through its beauty as through its fragrance, is the essence of Jour d'Hermès” Jean-Claude Ellena

Γαρδένια, μία, μοναδική, τέλεια, Ένα λουλούδι με τις "συνδυασμένες ιδιότητες" ενός μπουκέτου που αναδύει μυρωμένες ανάσες γιασεμιού, νυχτολούλουδου και τριαντάφυλλου. Ένα άρωμα, εξωτικό και μυστηριώδες που σαγηνεύει την ψυχή...

Αγαπήστε το...