Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

H φαρμακοποιός, μάς προτείνει...


Η Κωνσταντίνα Αναγνωστού,  είναι έμπειρη και καταξιωμένη φαρμακοποιός με γνώσεις πραγματικά πολύτιμες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τις γνώσεις της αυτές, τις μοιράζεται με το κοινό της, τους πελάτες της, που από την πρώτη στιγμή νοιώθουν οικεία μαζί της και έτσι ωφελούνται σημαντικά, τόσο ως προς την ορθή λήψη και χρήση φαρμάκων, αλλά και καλλυντικών.
Οι προτάσεις της λοιπόν, κάποιες από τις οποίες ακολούθησα και η ίδια προσωπικά για να διαπιστώσω απλά ότι είχε απόλυτο δίκιο, θα παρουσιάζονται με κάθε ευκαιρία από αυτόν εδώ τον χώρο, αρχής γενομένης από σήμερα...Ιδού, λοιπόν.

Γεγονός είναι ότι ο καιρός, όσο και αν κάνει αταξίες, είναι πια στο σωστό δρόμο για το καλοκαίρι και η ηλιοφάνεια γίνεται όλο και περισσότερο έντονη και αισθητή.
Η επιδερμίδα μας, ιδίως εδώ στην Ελλάδα, όπου ο Ήλιος δεν "φείδεται χαδιών", πρέπει απαραιτήτως -όπως μας τόνισε ανάλογα και η Κωνσταντίνα Αναγνωστού- να είναι συνεχώς προστατευμένη και "εφοδιασμένη" σχετικά με τα πλέον ασφαλή και εγγυημένα προϊόντα της αγοράς.
Ένα από αυτά, που μας προτείνει αντίστοιχα, είναι της πολύ γνωστής εταιρείας KORFF, ένα fluid με SPF 50+ και πολύ υψηλή προστασία κατά των υπεριωδών ακτίνων UVA και UVB
Πρόκειται συγκεκριμένα για το SUN SECRET with DNA SAFE COMPLEX.
Korff, Sun Secret with DNA SAFE COMPLEX
Στην ουσία, όπως μας διευκρινίζει η κυρία Αναγνωστού, το προϊόν είναι σε fluid μορφή, κάτι που διευκολύνει την απορρόφησή του από το δέρμα ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει την ενοχλητική εφίδρωση της επιδερμίδας.
Επίσης, το προϊόν αυτό είναι water resistant, δεν περιέχει άρωμα, είναι parabens free, δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένο, χωρίς την παρουσία κάποιων, επικίνδυνων για τον οργανισμό μας, συστατικών.
Εμείς το δοκιμάσαμε και μείναμε ενθουσιασμένες από την εύκολη εφαρμογή, τη γρήγορη απορρόφησή του και την αίσθηση της ενυδάτωσης που άφησε στην επιδερμίδα μας. Επιπλέον, "ανέχτηκε" άνετα την κρέμα της ίδιας εταιρείας που χρησιμοποιήσαμε ύστερα από λίγη ώρα, σε έναν συνδυασμό που μας έκανε να αισθανόμαστε απόλυτα προστατευμένες απέναντι στην "εχθρική συμπεριφορά" του Ήλιου.
Άν εσείς, χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες και επεξηγήσεις αναφορικά με το προϊόν αυτό, ή θέλετε απλά να "επωφεληθείτε" από τις γνώσεις της, μπορείτε να βρείτε την κα Αναγνωστού, στη διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 46Β, στην Αγία Παρασκευή 

και στο τηλέφωνο  210 6532 374. 
Θα σας εξυπηρετήσει με πολλή ευγένεια και ειλικρινές χαμόγελο.
Καλημέρα να έχετε!