Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Νέα σειρά Dettol Αφροντούς Profresh: αρωματισμένα, βελούδινα, υπέροχα

Dettol, νέα σειρά Αφροντούς

Νέa σειρά Dettol Αφροντούς
Αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί περισσότερο*

Το Dettol Profresh, ένα νέο, φρέσκο και αποτελεσματικό αφρόλουτρο είναι εδώ με την υπογραφή και την εμπειρία του Dettol, της No1 μάρκας στην υγιεινή καθαριότητα. 
Μια νέα πρόταση που συνδυάζει φροντίδα και αποτελεσματικότητα, ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος.

Τα μικρόβια είναι η κυρία αιτία κακοσμίας του δέρματος. 
Τα νέα αφρόλουτρα Dettol Profresh, απομακρύνουν τα μικρόβια, εξασφαλίζοντας βαθύ καθαρισμό, χωρίς όμως να ερεθίζουν, αφού η σύνθεσή τους σέβεται το pH το δέρματος. Το ευχάριστο άρωμα μόλις ανοίγεις τη συσκευασία, η απαλή αίσθηση κατά τη διάρκεια του μπάνιου, αλλά και η αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης μετά το μπάνιο, κάνουν τα νέα αφρόλουτρα Dettol Profresh την ιδανική επιλογή για όλη την ημέρα!
                                                   
Ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος, το νέο αφρόλουτρο Dettol Profresh έρχεται σε τέσσερα μοναδικά αρώματα που θα λατρέψετε: Citrus Crush και Fruit Burst σε μορφή gel, Honey Glow και Sensitive Touch σε μορφή κρέμας

  • Citrus Crush, για ένα φρέσκο, γεμάτο ενέργεια ξεκίνημα
  • Fruit Burst, φρουτώδες άρωμα και αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα
  • Honey Glow, βελούδινο άρωμα και υπέροχη λάμψη που σε κακομαθαίνουν
  • Sensitive Τouch, πλούσια ενυδατική αίσθηση, απαλό άρωμα και απόλυτη προστασία για την ευαίσθητη επιδερμίδα

To νέο Dettol Profresh είναι εδώ για να πάει την προσωπική υγιεινή σε άλλο επίπεδο συνδυάζοντας φρεσκάδα και απαλότητα με την απόλυτη αποτελεσματικότητα, πάντα με την υπογραφή Dettol.


«Dettol, αποστολή μας η υγιεινή καθαριότητα»

Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, η σειρά Προσωπικής και Οικιακής Υγιεινής Dettol είναι το No1 όνομα στην παγκόσμια αγορά απολυμαντικών και αντισηπτικών προϊόντων.
Το Dettol προσφέρει κάθε μέρα 100% σιγουριά ενάντια στα μικρόβια σε κάθε απλή, καθημερινή δραστηριότητα και συμβάλλει στην αποτελεσματική πρόληψη διαφόρων επιδημιών, που αποτελούν στις μέρες μας σημείο αναφοράς και προβληματισμού των σύγχρονων, ευρωπαϊκών κοινωνιών. Τα προϊόντα Dettol είναι ιδιαιτέρως επιτυχημένα και έχουν κερδίσει την αποδοχή του ελληνικού κοινού.