Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Atelier Haute Couture Βασίλη Ζούλια, Veet&Scholl: ένα υπέροχο event

Ένα ξεχωριστό event για την φετινή παρουσίαση των VeetScholl
Το Atelier Haute Couture του Βασίλη Ζούλια,
αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για την  παρουσίαση των νέων προϊόντων Veet&Scholl
Atelier Βασίλη Ζούλια, Veet & Scholl Even

Με ανοιξιάτικο αέρα και girly διάθεση, συντάκτες ομορφιάς και beauty editors συμμετείχαν στην ξεχωριστή παρουσίαση των νέων προϊόντων Scholl και Veet με οδηγό την θηλυκότητα και τα γυναικεία πόδια.  
O οικοδεσπότης, Βασίλης Ζούλιας, γνωστός σχεδιαστής ρούχων και παπουτσιών φιλοξένησε την εκδήλωση στο χώρο του και μίλησε με τις συντάκτριες για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και τη σημασία των καλαίσθητων και όμορφων ποδιών στην ανάδειξη της γυναικείας ομορφιάς.  Η εκδήλωση έκλεισε με ένα υπέροχο catwalk,με τα μοντέλα του Βασίλη Ζούλια να παρουσιάζουν τις νέες υπέρκομψες και θηλυκές δημιουργίες  για την άνοιξη και το καλοκαίρι που ανέβασαν ακόμα περισσότερο τη διάθεση των καλεσμένων! 

Tα νέα ήταν πολλά και ενδιαφέροντα!
Η Larisa Trandafir, Veet Brand & Trade Marketing Manager  παρουσίασε τις νέες αποτριχωτικές ταινίες Veet με κρύο κερί και τεχνολογία Hair Minimizer. Η νέα τεχνολογία Hair Minimizer εξασφαλίζει αποτέλεσμα μακράς διάρκειας που διαρκεί ως και 4 εβδομάδες, ενώ οι τρίχες ξαναβγαίνουν λιγότερες, λεπτότερες και πιο απαλές.

O Λουκάς Ιωάννου, Brand & Trade Marketing Manager Scholl παρουσίασε τη νέα Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών με Κρυστάλλους Διαμαντιών για εξαιρετικά αποτελεσματική δράση, χάρη στην απολεπιστική δύναμη των μικροκρυστάλλων διαμαντιών που περιέχουν οι κεφαλές της. Η νέα Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Scholl Velvet Soft με Κρυστάλλους Διαμαντιών χαρίζει πόδια ακόμα πιο απαλά και μεταξένια, εύκολα και γρήγορα! Επιπλέον, έγινε παρουσίαση των 4 νέων προϊόντων της σειράς περιποίησης Scholl Velvet Soft για μια ξεχωριστή εμπειρία φροντίδας από την άνεση του σπιτιού σας! Η νέα σειρά περιποίησης περιλαμβάνει 4 νέα προϊόντα:
Ø  Χαλαρωτικό Ποδόλουτρo και Εντατικός Ορός για μια ολοκληρωμένη φροντίδα μετά την αφαίρεση του σκληρού δέρματος,
Ø  Ενυδατική κρέμα Ημέρας και Μάσκα Νύχτας για καθημερινή περιποίηση και διατήρηση των αποτελεσμάτων της απολέπισης.
Για να γίνουμε ακόμη πιο όμορφες...