Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

LA MER ILLUMINATING EYE GEL, ΜΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

LA MER, EYE ILLUMINATING GEL

Το νέο illuminating Eye Gel της LA MER, φωτίζει τα μάτια με την επαφή και λειτουργεί ενισχύοντας και προστατεύοντας την περιοχή για το μέλλον. Οι θρυλικές θεραπευτικές ενέργειες του MiracleBroth βοηθούν στην καταπολέμηση για τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Τα μάτια έχουν βλέμμα νεανικό, ενεργοποιημένο, ξεκούραστο. 
Μάτια πιο φωτεινά. 

ΘΡΥΛΙΚΟ ΦΩΣ

Από την αρχή της ιστορίας της LaMer, το φως αποτελεί άρρηκτα συνδεδεμένο κρίκο με την κληρονομιά της. Κατά τη διάρκεια των πρώτων πειραμάτων του, ο Dr.Max Huber συνειδητοποίησε ότι για να κάνει τον MiracleBrothTM μια πραγματικά μετασχηματιστική πηγή ανανέωσης, χρειαζόταν τη δύναμη του φωτός και την ενέργεια του ήχου.  
Σήμερα, το νέο Illuminating Eye Gel συνεχίζει αυτή την παράδοση με καινοτόμα ένζυμα και θαλάσσια μαργαριτάρια που ελκύουν το φως, και φωτίζουν άμεσα την ευαίσθητη περιοχή των ματιών για βλέμμα με νεανική όψη.

ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ

Το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι πιο λεπτό και πιο εύθραυστο από τις υπόλοιπες περιοχές του προσώπου. Καθώς δεν είναι λιπαρό, η περιοχή των ματιών είναι πιο επιρρεπής στην ξηρότητα. Τα πρώτα σημάδια γήρανσης και τα σημάδια του στρες και της κούρασης μπορεί να εμφανιστούν πρώτα εδώ, καθιστώντας την πρόληψη απολύτως απαραίτητη. Το Illuminating Eye Gel φωτίζει κατά την επαφή καταπραΰνοντας ολόκληρη την περιοχή. Παρέχει ένα κύμα ενέργειας και μια αίσθηση ευεξίας, ενώ εργάζεται για να ενισχύσει και να βοηθήσει το ευαίσθητο δέρμα στο μέλλον. 

ΕΝΕΡΓΕΙΑ. MIRACLE BROTHTM

Ο ισχυρός Miracle Broth της La Mer εμποτίζει το δέρμα με τις θρυλικές θεραπευτικές δυνάμεις της θάλασσας, ενδυναμώνει, ενυδατώνει και απαλύνει, ενώ ενισχύει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης του δέρματος για μια πιο αναζωογονημένη εμφάνιση.

ΛΑΜΨΗ. ΤΟ ΝΕΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΕΝΖΥΜΟ.

Αναπτύχθηκε αποκλειστικά για την περιοχή των ματιών, το θαλάσσιας προέλευσης μείγμα, καταπολέμα τη νωθρότητα και προσφέρει πιο καθαρό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αντιερεθιστικά συστατικά συμβάλλουν στην καταπράυνση. Η νωθρότητα αντικαθίσταται με πιο λαμπερό και ζωτικό βλέμμα για ανανεωμένο και λαμπερό μέλλον. 

ΔΥΝΑΜΗ. ΤΟ ΝΕΟ AWAKENING FERMENT
Ορυκτή άλγη 
Βοηθά στη λείανση και τη βελτίωση, ενώ γεμίζει την περιοχή για περισσότερο ελαστική επιφάνεια. Αντιοξειδωτικά βοηθούν στην προστασία ενάντια στις επιπτώσεις της γήρανσης από το περιβάλλον, την κούραση και το στρες- τα αόρατα σημάδια της γήρανσης.

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ?

Τα μάτια είναι τα πιο πολύπλοκα όργανα του ανθρώπινου σώματοςμετά τον εγκέφαλο. Αποτελούνται από περίπου 2 εκατομμύρια εργαζόμενα μέρη και 12 εκατομμύρια δέκτες φωτός.
Το ανθρώπινο μάτι ανοιγοκλείνει κατά μέσο όρο 12 φορές ανά λεπτό - περίπου 10.000 φορές την ημέρα και 4 εκατομμύρια ετησίως.