Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

GARNIER MIRACLE SLEEPING CREAM...εσείς κοιμάστε και η Garnier ομορφαίνει την επιδερμίδα σας

Το θαύμα μιας υφής με μνήμη σχήματος… Μια επαναστατική καινοτομία εμπνευσμένη από την Ασία για να καταπολεμήσει τα σημάδια κούρασης, η Garnier δημιούργησε τη Miracle Sleeping Cream, την 1η αντιγηραντική κρέμα κατά της κούρασης που μεταμορφώνει την επιδερμίδα από το 1ο πρωί και την αναπλάθει νύχτα με τη νύχτα!
Για τις γυναίκες, η κούραση αποτελεί πλέον το 1ο σημάδι γήρανσης.

Σήμερα, οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο κοιμούνται λιγότερο και κουράζονται περισσότερο. 

Γι' αυτό η επιδερμίδα τους χρειάζεται ένα πρόγραμμα εντατικής και βαθιάς περιποίησης ενάντια στις επιβλαβείς επιπτώσεις της κούρασης που αποτυπώνονται στο πρόσωπό τους. 
Είναι μια κοινωνιολογική πραγματικότητα. Η Garnier έχει διαπιστώσει ότι, περισσότερο από τις ρυτίδες ή την απώλεια σφριγηλότητας, η κούραση αποτελεί το βασικό εχθρό των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Νούμερο 1 εχθρός στην Ευρώπη (Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία)

Νούμερο 1 εχθρός στην Κίνα

Νούμερο 2 εχθρός στη Ρωσία και στις Ηνωμένες Πολιτείες

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Εργαστηριακές μελέτες αποκαλύπτουν ότι η κούραση έχει μια βιολογική διάσταση. Η κούραση προκαλεί ένα φαινόμενο που ονομάζεται κυτταρική οξείδωση και μειώνει τις φυσικές ικανότητες ανάπλασης: η επιδερμίδα αποδυναμώνεται και δεν μπορεί πλέον να ανακάμψει όπως παλαιότερα. Με την πάροδο του χρόνου, η κούραση κάνει την επιδερμίδα να γερνά πιο γρήγορα και αυξάνει το χρόνο που χρειάζεται για να ανακάμψει το πρωί. Έτσι, τα χαρακτηριστικά του προσώπου γερνούν πρόωρα.
Στον αγώνα ενάντια στην κούραση, όλα παίζονται τη νύχτα

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

Την ημέρα, η επιδερμίδα είναι απασχολημένη με το να αμύνεται ενάντια στις επιθέσεις, αλλά τη νύχτα, όλα αλλάζουν. Είναι θέμα χρονοβιολογίας της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς επανόρθωσης και η ανάπλαση κορυφώνεται. Είναι η ιδανική στιγμή για να την βοηθάτε να καταπολεμήσει τα σημάδια κούρασης και γήρανσης. Η Garnier δημιούργησε τη Miracle Sleeping Cream την 1η  αντιγηραντική κρέμα κατά της κούρασης που μεταμορφώνει την επιδερμίδα

Η επανορθωτική δύναμη μιας μάσκας συνδυάζεται με την ελαφριά υφή μιας κρέμας.

Μια νέα θαυματουργή τεχνολογία για διπλή ορατή μεταμόρφωση: ξεκούραστο πρόσωπο από το πρώτο πρωί, αναζωογονημένη επιδερμίδα νύχτα με τη νύχτα!

Όταν η μικροκυκλοφορία επιταχύνεται και διευκολύνει τις κυτταρικές ανταλλαγές, όταν η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης επιταχύνεται, όταν η κυτταρική ανανέωση κορυφώνεται, δημιουργώντας νέα κύτταρα, όταν η επιδερμίδα είναι πιο διαπερατή και δεκτική στα ενεργά συστατικά.
Ένα νέο όραμα για τις κρέμες νύχτας...
Μια τεχνολογία έξυπνης υφής. Τα εργαστήριά μας δημιούργησαν μια μοναδική κρέμα ύπνου που αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας ένα ολοκαίνουργιο πολυμερές. Αυτό το υλικό παίρνει από τη φύση του ένα τονωμένο και ελαστικό σχήμα που συγκρατεί τα σταγονίδια των ελαίων και των ενεργών συστατικών στην υφή της κρέμας. Χάρη σε αυτή τη διαμόρφωση, διατηρούνται κατά το βέλτιστο τρόπο οι ιδιότητές τους. Όταν έρχεται σε επαφή με το δάχτυλο, το πολυμερές, έλκεται σταθερά από την επιδερμίδα, σχηματίζοντας ένα πολύ εύκαμπτο φιλμ πάνω στο πρόσωπο. Όταν βρίσκεται σε ηρεμία, το πολυμερές ανακτά το δυναμικό του σχήμα, προσφέροντας τέλεια κάλυψη και επιτρέποντας στην υφή να δρα σαν φορέας που βοηθά τα ενεργά συστατικά να διεισδύσουν στην επιδερμίδα. 
Αισθησιακή, δροσερή και ελαφριά, η υφή της Miracle Sleeping Cream δίνει νέα διάσταση στις κρέμες νύχτας.