Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

VERSACE, EROS POUR FEMME, ένα άρωμα για γυναίκες με πάθος

EROS POUR FEMME. Το άρωμα για γυναίκες με πάθος από το Versace.
Το Eros Pour Femme είναι η κορύφωση της δύναμης και της αποπλάνησης από το Versace, από το μαγευτικό του άρωμα έως το κομψό του μπουκάλι και την εκπληκτική καμπάνια των Mert Alas & Μarcus Piggott στην οποία πρωταγωνιστεί η Lara Stone”
    Donatella Versace

Η "ιστορία" του...
Η μυθολογία ζωντανεύει στην καμπάνια που πρωταγωνιστεί η Lara Stone με τον Brian Shimansky, ο Eros, ο θεός της αιώνιας αγάπης, ζει ένα άγνωστο πάθος όταν συναντά μια γοργόνα που αναδύεται από το νερό. Η δύναμη της έλξης τους είναι κεραυνοβόλα και συλλαμβάνεται από τον Mert Alas & το Marcus Piggott, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Donatella Versace.
lARA sTONE in VERSACE, EROS POUR FEMME
EROS POUR FEMME

Η γνήσια δύναμη της γυναίκας αιχμαλωτισμένη σε μια ζωηρή και αισθησιακή ευωδιά. Ένας νέος θρύλος από το Versace, κατακλύζεται από το πάθος, εκεί που ο Eros συναντά την πραγματική του αγάπη –Pour Femme- αλλά ποιος αποπλανεί ποιον; Μια πρόσκληση για να παραδοθεί κάποιος στην απόλαυση  και να πάρει τον έλεγχο ανυπότακτων δυνάμεων. Ένα άρωμα με δύναμη, προσωπικότητα και αποπλάνηση, από τη creative director Donatella Versace.

VERSACE, EROS POUR FEMME
ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
Το μπουκάλι χαρακτηρίζεται από τους μυθολογικούς κώδικες του DNA του οίκου Versace. Η χρυσή Μέδουσα και ο σκαλιστός μαίανδρος σηματοδοτούν την επιβλητική τους κυριαρχία στο μπουκάλι. Ο μαίανδρος επαναλαμβάνεται στο πίσω μέρος του μπουκαλιού ενώ η Μέδουσα βρίσκεται στο καπάκι. Το Eau de Parfum σε μια υψηλής ποιότητας πολυτελή συσκευασία με το κομψό άνοιγμα μιας κοσμηματοθήκης, χαρακτηριστικό της υψηλής κοσμηματοποιίας.
ΤΟ ΑΡΩΜΑ. Έλξη, Επιθυμία, Πάθος. Ο έρωτας σε ένα άρωμα.  Μια αλχημεία από δελεαστικές, φωτεινές και θηλυκές νότες. Μια εκλεπτυσμένη συμφωνία από λεμόνι και γιασεμί, που εκθειάζεται από αισθησιακούς και απαλούς ξυλώδεις τόνους.

ΚΟΡΥΦΗ: Έλξη  
Έντονο και πολύτιμο, το λεμόνι Σικελίας και το περγαμόντο Καλαβρίας έλκουν την προσοχή με την αίγλη τους. Οι δροσεροί κόκκοι ροδιού εκπλήσσουν και αποπλανούν. 
ΝΟΤΕΣ: Περγαμόντο Καλαβρίας, Λεμόνι Σικελίας, Ρόδι

ΚΑΡΔΙΑ: Επιθυμία
Η μυρωδιά του γιασεμιού σε συνδυασμό με το απόσταγμα του γιασεμιού Sambac προσδίδουν μια αυθεντική και διαχρονική θηλυκότητα. Τα πέταλα παιώνιας χαρίζουν ένα βελούδινο άγγιγμα, ενώ η ζωηράδα των ανθών λεμονιάς εμπλουτίζει τη λουλουδάτη συμφωνία και μας θυμίζουν τις ρίζες του οίκου Versace και την παράδοσή του.
ΝΟΤΕΣ: Άνθη λεμονιάς, Απόσταγμα γιασεμιού Sambac, Γιασεμί, Παιώνια

ΒΑΣΗ: Πάθος
Το φασκόμηλο είναι αποκαλυπτικό, βαθύ και μυστηριώδες. Μια ηδονική συμφωνία από αισθησιακά ξύλα, απαλό σανδαλόξυλο και musk, που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Έντονες και μαγευτικές νότες που διεγείρουν τις αισθήσεις.
ΝΟΤΕΣ: Σανδαλόξυλο, Φασκόμηλο, Musk, Ξυλώδεις νότες
 To Versace Eros Pour Femme διατίθεται σε συσκευασίες των 30, 50 and 100 ml 
Σχόλια: Το 2012, ο Οίκος VERSACE κυκλοφόρησε το ανδρικό άρωμα EROS, που -όπως ήταν αναμενόμενο- γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Σαν "συνέχεια" του αρώματος εκείνου, τον Δεκέμβριο του 2014, ο Οίκος κυκλοφορεί στην Ιταλία το αντίστοιχο άρωμα για γυναίκες , το EROS POUR FEMME, που "υπογράφουν" οι Alberto Morillas, Olivier Cresp και Nathalie Lorson και στη συνέχεια. το 2015, στην υπόλοιπη Ευρώπη. Τώρα διατίθεται και στην Ελλάδα, όπου ήρθε για να μας κατακτήσει.
Γνώμη: Το άρωμα EROS POUR FEMME,  ένα floral woody musk άρωμα που "ανοίγει" με διακριτές νότες από λεμόνι. Προσωπικά, μας άρεσε πολύ.
#cosmeticsdelux
#www.cosmeticsdelux.blogspot.gr
#versace
#erospourfemme