Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SMOKY LOOK με L' Oreal Super Liner Smokissime



L' Oreal Super Liner Smokissime for Smoky Look
Το Smoky Look ή Smoky Eyes δεν είναι πρόσφατη μόδα, αντιθέτως έχει γράψει πολύ μεγάλη ιστορία συνεχώς, χωρίς διάλειμμα, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
"Διάσημο" έγινε τη δεκαετία του 1920, όταν οι γυναίκες παρακολουθούσαν τις μαυρόασπρες κινηματογραφικές ταινίες και υιοθετούσαν το στυλ ντυσίματος και μακιγιάζ των πρωταγωνιστριών.
Από τότε, το smoky look, απλά επιβλήθηκε και "φορέθηκε" σε διάφορες περιστάσεις, από εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο, ακόμη και σε ώρες πρωινές, κάτι απαγορευτικό χρόνια πριν, σε αποχρώσεις από το έντονο μαύρο μέχρι....εκεί που το προσωπικό γούστο κάθε γυναίκας φτάνει. Οι οδηγίες για να επιτευχθεί το ποθητό, ιδανικό αποτέλεσμα, πολλές και τα σχετικά tutorials το ίδιο. 
Άν όμως είστε από εκείνες που λατρεύετε το smoky look, αλλά  δεν θέλετε να χάνετε πολλή ώρα χωρίς να έχετε εγγυημένο ή το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε, η L' Oreal, σας δίνει τη λύση... Εύκολο Smoky Look με ένα πέρασμα! Το πιο διαχρονικό look ματιών πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ. Πώς; Με τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά του και το σφουγγαράκι εφαρμογής του που κάνει την εφαρμογή απίστευτα εύκολη με χρώμα έντονο με smoky effect. Για Daily smoky look σε δύο αποχρώσεις: γκρι και καφέ. Ενδεικτική τιμή: €12,99  Δοκιμάστε το και θα δείτε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε "στα μάτια των άλλων".

Ειρήνη Κάντζα