Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SEPHORA, STAN και NEON...η αρχή μιας νέας εποχής

Το πρώτο άρωμα του Stan ήρθε να αφήσει το στίγμα του! “Νeon” by Stan, αυτό το άρωμα σηματοδοτεί το νέο, την αλλαγή, την εξέλιξη, όχι μόνο για τον ίδιο τον Stan και την πορεία του, αλλά και για το γυναικείο κοινό του που ωριμάζει μαζί του!
NEON by STAN
NEON by STAN: Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ
Από την αρχή της καριέρας του η στήριξη και η αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο ήταν συγκινητική. Αυτός ο κόσμος, στην πλειοψηφία τους κορίτσια/γυναίκες, ήταν πάντα δίπλα στον Stan, σε όλες τις δυσκολίες και σε όλες τις επιτυχίες του. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία του και αυτό είναι κάτι που δεν ξεχνάει.
«Αυτά τα κορίτσια έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια δυναμική ομάδα, ένα συμπαγές σύνολο με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη τους για μένα και αυτό το εκτιμώ, το τιμώ και το θαυμάζω απεριόριστα. Ανέκαθεν ένιωθα την ανάγκη να τους ευχαριστήσω, να τους ανταποδώσω με κάποιο τρόπο αυτήν την αγάπη. Έβρισκα πάντοτε διάφορους μικρούς τρόπους για να το κάνω, με τραγούδια, αφιερώσεις ή επικοινωνία μέσω των social media.»
NEON by STAN: ΕΝΑ ΚΑΡΜΙΚΟ ΑΡΩΜΑ
Ο ίδιος ο καλλιτέχνης δηλώνει: «Η σχέση μου με τις θαυμάστριες είναι ιδιαίτερη, καρμική θα έλεγα. Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά τα θυμάμαι από όταν πρωτοξεκίνησα, μικρά κοριτσάκια τότε και τώρα μεγάλωσαν, κάποια σπουδάζουν, άλλαξαν, εξελίχθηκαν, ωρίμασαν και μαζί με εκείνα κι εγώ. Σκέφτηκα λοιπόν, ότι θα ήταν ωραίο να τους δώσω ένα δώρο, κάτι συμβολικό που θα είναι πάντα μαζί τους και θα τους θυμίζει τη δική μας οικογένεια, το δικό μας δέσιμο. Η δύναμη της μυρωδιάς είναι αδιαμφισβήτητη και σε οδηγεί από μόνη της σε αναμνήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη αυτήν τη δύναμη και δεδομένου ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτής της ομάδας είναι γυναίκες, θεώρησα ότι το καλύτερο δώρο θα ήταν ένα άρωμα. Ένα άρωμα που εγώ ο ίδιος θα είχα επιμεληθεί τα πάντα, από τη μυρωδιά μέχρι και τη συσκευασία, ειδικά γι' αυτά τα κορίτσια που πλέον αποτελούν
αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου.
NEON by STAN: ΕΝΑ ΝΕΑΝΙΚΟ ΑΡΩΜΑ 
Το άρωμα περιέχει μια φρέσκια συμφωνία εμπνευσμένη από τη δύναμη, την ενέργεια και τη θηλυκότητα που ο Stan νιώθει στις συναυλίες του από το κοινό του!
Η συσκευασία προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το αγοράσουν, να έχουν τη φωτογραφία του Stan με αυτόγραφό του!
 Top Notes: Μανταρίνι, Λεμόνι, Ανανάς 
 Middle Notes: Ορχιδέα, Γιασεμί, Βιολέτα, Μαύρο κεράσι 
 Base Notes: Σπόροι Τόνκα, Σανδαλόξυλο, Βανίλια   

«Μια νέα εποχή ξεκινά και το μόνο που μένει ίδιο είναι η αγάπη που μοιραζόμαστε. Ακόμα κι αυτή έχει ωριμάσει και ενδυναμώνεται συνεχώς.» 

Το άρωμα NEON by STAN διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora από τα μέσα Φεβρουαρίου 2015