Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

L'Oréal Paris Revitalift SPF 30: Play it right, play it white

PLAY IT RIGHT, PLAY IT WHITE! 
Η No 1 αντιρυτιδική και συσφιγκτική φροντίδα, στην Ελλάδα, τώρα και με SPF30! Revitalift SPF 30 από την L'Oréal Paris
L'Oréal Paris Revitalift SPF 30

Ρυτίδες: Αναζητήστε τον ένοχο στις ακτίνες UV
Μπορεί ο ήλιος να μην είναι πάντα παρών, οι ακτίνες UV όμως, η κύρια αιτία γήρανσης της επιδερμίδας, μας ακολουθούν παντού, 365 μέρες το χρόνο, ακόμα και όταν έχει συννεφιά. 
Η UVA/UVB ακτινοβολία ευθύνεται για το 80% των σημαδιών του χρόνου. Η δράση τους, ιδιαίτερα των ακτίνων UVA, φτάνει στις βαθύτερες στιβάδες και αλλοιώνει τη δομή των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης, των πολύτιμων πρωτεϊνών στήριξης της επιδερμίδας. Σταδιακά, η επιδερμίδα χάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της και οι ρυτίδες γίνονται πλέον ορατές. Ο μόνος τρόπος πρόληψης της φθοράς που προκαλούν είναι η καθημερινή αντηλιακή προστασία.
Επιστήμη και εξειδίκευση 
Για περισσότερα από 30 χρόνια τα εργαστήρια της L’Oréal Paris ερευνούν, ανακαλύπτουν και αναπτύσσουν καινοτόμες καλλυντικές συνθέσεις, πάντα αποτελεσματικές για την ομορφιά των γυναικών, σε κάθε ηλικία. Για τη βέλτιστη προστασία της επιδερμίδας από τα σημάδια του χρόνου και εντατική σύσφιγξη, η L’Oréal Paris παρουσιάζει τη νέα, εμπλουτισμένη Revitalift, Ενυδατική Περιποίηση SPF30
Στη σύνθεσή της, προστίθεται τώρα: • Ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία UVA/UVB, με φίλτρα ευρέως φάσματος που θωρακίζουν την επιδερμίδα και εμποδίζουν την εμφάνιση των ρυτίδων και των κηλίδων που προκαλούνται από τις επιθέσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας.
Αντιρυτιδική + Συσφιγκτική δράση 
• Με Προηγμένη Προ-Ρετινόλη™, το αντιγηραντικό συστατικό που δρα στην καρδιά των ρυτίδων. • Με Fibrelastyl, το συσφιγκτικό σύμπλεγμα που ενισχύει την τονικότητα της επιδερμίδας και της χαρίζει extra-σφριγηλότητα. 
Απόλαυση στη Χρήση 
Η νέα Revitalift Aντιρυτιδική Περιποίηση SPF30 , είναι μια αληθινή εμπειρία περιποίησης! Με απαλή υφή κρέμας για άμεση αίσθηση άνεσης, απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Χρησιμοποιείται καθημερινά, μετά τον καθαρισμό , σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό.