Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

YVES ROCHER, QUELQUES NOTES D' AMOUR..."Άρωμα ευφορίας και αύρα έρωτα"!



"Το μεγαλύτερό μας επίτευγμα δεν ήταν η ανακάλυψη των ιδιοτήτων των φυτών, αλλά το γεγονός ότι μπορέσαμε να τις κάνουμε προσιτές σε όλους", λέει ο Yves Rocher, που δημιούργησε τον ομώνυμο Οίκο το 1959, στην ηλικία των 28 ετών, έχοντας σαν στόχο την προσιτή ομορφιά και την επιστημονική καινοτομία με τη χρήση και την αξιοποίηση των φυτών.
Yves Rocher, Quelques Notes d' Amour

Από τότε μέχρι σήμερα, ο Οίκος Yves Rocher δημιούργησε πολλά κοσμετολογικά επιτεύγματα που βοήθησαν δραστικά εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Ένα από αυτά είναι το QUELQUES NOTES d' AMOUR, το νέο άρωμα που υπογράφει ο γνωστός Οίκος μέσω της Domitille Bertier και "σχεδιάστηκε" για να προκαλέσει ευφορία αλλά και να "ενσαρκώσει" το συναίσθημα του έρωτα. 
Στις νότες κορυφής του, μεταξύ άλλων, κυριαρχεί η "αύρα" του περγαμόντου και του κόκκινου πιπεριού, στις νότες καρδιάς το ρόδο Δαμασκού (ή Δαμασκηνό ρόδο, ένα από τα πιο όμορφα λουλούδια του κόσμου, όπως χαρακτηρίζεται) και το patchouli, ενώ το Guaiac Wood τού προσδίδει μια ανεπαίσθητη και ιδανική smoky νότα.
Το τέλειο φινίρισμα στον σχεδιασμό του αποτελεί το καλαίσθητο flacon στο οποίο περικλείεται και το οποίο διακοσμείται από μια ρομαντική καρδιά.
Κατά τη γνώμη μου, είναι ένα άρωμα που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες με έμφαση εκείνες τις βραδινές, μια και αναδύει έναν ανεπαίσθητο αισθησιασμό και μια άκρως πηγαία θηλυκότητα. 
Θα αρέσει κυρίως στις γυναίκες που θέλουν να κάνουν το πέρασμά τους αισθητό, αλλά με διακριτική ποιότητα.
Ειρήνη Κάντζα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ YVES ROCHER ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ NOTOSGALLERIES


  Delicious Save this on Delicious