Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η πανέμορφη παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη ντύθηκε νυφούλα
H Νικολέτα Ράλλη, υπέροχη, με  lacque hair Elnett, by LOréalParis και νυφικό Kathy Heyndels

Πρόβα για την πιο ευτυχισμένη στιγμή στην ζωή κάθε γυναίκας έκανε χθες η αγαπημένη του κοινού Νικολέτα Ράλλη, στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης Bridal που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. 
Φορώντας ένα υπέροχο tailormade νυφικό του Οίκου KathyHeyndels, εμπνευσμένο από την διαχρονική λακ των σταρ, την Elnett, από την LOréalParis, η γλυκιά παρουσιάστρια υποδέχτηκε τις υποψήφιες νυφούλες στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο Elnett και KathyHeyndels.
Εκεί, αντάλλαξε μαζί τους ιδέες για νυφικά χτενίσματα καθώς οι επισκέπτριες θαύμασαν τον υπέροχο νυφικό κότσο της που επιμελήθηκε ο HairExpert της LOréalParis, Βασίλης Στρατηγός χρησιμοποιώντας την νούμερο ένα λακ των σταρ, την Elnett.  Πολλές ήταν εκείνες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και οι ίδιες το νυφικό styling των μαλλιών τους από τον Βασίλη Στρατηγό.
«Λατρεύω τις ανάλαφρες υφές, που έχουν όμως σταθερό κράτημα γι’ αυτό και δεν αποχωρίζομαι ποτέ την Elnett σε κάθε μου χτένισμα», δήλωσε χαμογελαστή η Νικολέτα Ράλλη.
Η ώρα η καλή σε όλες!