Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Και κάτι για τους άνδρες: AXE BLACK, NEA ΣΕΙΡΑ


Γιατί ο άντρας γίνεται ακόμα πιο γοητευτικός, όταν είναι ανεπιτήδευτος

AXEBLACK.Η νέα ανδρική σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος από το ΑΧΕ, έρχεται για να σας προκαλέσει με τον πιο ήρεμο τρόπο! Σε έναν κόσμο που κραυγάζει και όλοι προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή, όπου όλοι φωνάζουν αλλά κανείς δεν ακούγεται, έρχεται το AXEBLACKγια να ταράξει τα νερά χωρίς πολλά λόγια.
 

Μέσα από την καμπάνια BringtheQuiet, το AXEBLACK τονίζει πως οι άντρες γίνονται ακόμα πιο γοητευτικοί και ακαταμάχητοι στα μάτια των γυναικών, όταν είναι αυθεντικοί. Το AXEBLACK αποτελεί τη νέα προσέγγιση της μάρκας. Με ένα διακριτικό και εκλεπτυσμένο άρωμα καθώς και νέα minimal συσκευασία, η νέα σειρά αποπνέει μια σύγχρονη κομψότητα διατηρώντας το δυναμικό και νεανικό στοιχείο του AXE. 
Το νέο AXE BLACK, σχεδιάστηκε από τη φημισμένη αρωματοποιό AnnGottlieb σε συνεργασία με το φημισμένο οίκο αρωμάτων Firmenichμε στόχο να χαρίσει στους άντρες ένα διακριτικό ανδρικό άρωμα. Συνδυάζει φρέσκιες νότες καρπουζιού, περγαμόντου και αχλαδιού με μεθυστικές και ζεστές ξυλώδεις νότες λάβδανου και κέδρου. Έτσι, κάνει τους άνδρες να μυρίζουν υπέροχα, να νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους και να έχουν αυτοπεποίθηση αναδεικνύοντας τη δυναμική του χαρακτήρα τους.

Η νέα ανδρική σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος AXE BLACK, περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:

Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής Πώλησης:

§  AXE BLACK Body Spray, 150ml (4,21€)
§  AXE BLACK Dry Spray, 150ml 4,21€)
§  AXE BLACK Roll-on, 50ml (3,80€)
§  AXE BLACK Eau de Toilette, 50ml (5,95€)
§  AXE BLACK After Shave, 100ml (7,53€)
§  AXEBLACK Αφροντούς, 400ml (4,18€)