Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

POSSESS Eau De Parfum, by ORIFLAME, the art of seducing


Possess Eau de Parfum by Oriflame

POSSESS
ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ORIFLAME  
ΣΑΣ ΜΥΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ

Διαχρονικό, ζωηρό και έντονα γοητευτικό, το γυναικείο άρωμα Possess Eau de Parfum
ενσαρκώνει την προκλητική γοητεία της Κλεοπάτρας, η οποία με τη δύναμή της αποπλάνησε τον Μάρκο Αντώνιο. 
Με μεθυστικές νότες ylang ylang, αυτό το σέξι άρωμα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο και λειτουργεί σαν ένα μαγικό, ερωτικό φίλτρο που αποπλανεί τους γύρω σας.

Το γυναικείο άρωμα Possess δημιουργήθηκε για την ελκυστική και σαγηνευτική γυναίκα, που θεωρεί ότι το άρωμα της πρέπει να αναδεικνύει το προσωπικό της στυλ και να γίνεται η υπογραφή της. Το άρωμα είναι ο τρόπος της να ξεχωρίζει, αποπνέοντας έναν αέρα εκλεπτυσμένης πολυτέλειας.
  
ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ

Θέλετε να μάθετε το μυστικό που κρυβόταν πίσω από τις μοναδικές ικανότητες της Κλεοπάτρας στην τέχνη της αποπλάνησης; Το μυθικό συστατικό που μάγεψε τον Μάρκο Αντώνιο ήταν το ylang ylang. Ένα εξωτικό λουλούδι με έντονες αφροδισιακές ιδιότητες. Ο θρύλος λέει ότι η Κλεοπάτρα ζήτησε από τις υπηρέτριες της να ράνουν τα ρούχα της με αυτό το μεθυστικό έλαιο πριν πλησιάσει τον Μάρκο Αντώνιο. Δεν ήταν μόνο η σπάνια ομορφιά της Κλεοπάτρας που γοήτευσε τον Μάρκο Αντώνιο. Το μεθυστικό άρωμα του αιθέριου ελαίου του ylang ylang τη βοήθησε να τον αποπλανήσει. Μαγεμένος από το υπέροχο άρωμά του, ο Ρωμαίος στρατηγός ήταν ανίκανος να αντισταθεί στη γοητεία της.  
Από αυτή την ιστορία εμπνεύστηκαν δύο διάσημες αρωματοποιοί από την Γαλλία, η Daphne Bugey και η Dora Baghriche-Arnaud και δημιούργησαν το άρωμα Possess.
Το Ylang ylang, είναι ένα από τα πιο όμορφα εξωτικά λουλούδια και πολύ αγαπημένο των  αρωματοποιών. Όχι μόνο για το υπέροχο άρωμά του και τις αφροδισιακές του ιδιότητες, αλλά γιατί θεωρείται ένα από τα καλύτερα συστατικά. Γνωρίζουμε εξαρχής ότι κάθε άρωμα που περιέχει ylang ylang είναι έντονα αισθησιακό και αναδεικνύει τη γυναικεία θηλυκότητα’’, σχολίασαν οι αρωματοποιοί.

Το μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από τα ακριβά κοσμήματα και οι αλυσίδες που περιπλέκονται στον λαιμό του μπουκαλιού συμβολίζουν τα δεσμά της απόλυτης υποταγής, ενώ το χρυσό του χρώμα την απόλυτη πολυτέλεια.
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ: ΕΝΑ CHYPRE, FLORAL ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΕ ΦΡΟΥΤΩΔΕΙΣ ΝΟΤΕΣ

Ένα chypre, floral μπουκέτο με φρουτώδεις νότες, αναδύεται μέσα από το γυναικείο άρωμα Possess Eau de Parfum και χαρίζει μεγαλοπρεπή ακτινοβολία, που αναδεικνύει την προσωπικότητα της γυναίκας που το φοράει και την κάνει να λάμπει. Περισσότερα από 80 πολυτελή συστατικά, συνδυάζονται μοναδικά για να εκφράσουν τα πιο έντονα συναισθήματα, τον αισθησιασμό και την πολυτέλεια. 

Από τη στιγμή που θα το φορέσετε θα αποκαλυφτεί  ο φωτεινός και λαμπερός χαρακτήρας του ζουμερού Βασιλικού Ανανά που αναμειγνύεται μοναδικά με τη ντελικάτη φρέζια και το ζωηρό γκρέιπφρουτ.
Η καρδιά του αρώματος είναι ένας φρουτώδης καταρράκτης από γλυκά βατόμουρα και λαμπερά άνθη πορτοκαλιάς. Αρωματικά ακόρντα που περιτριγυρίζονται από το αισθησιακό ylang ylang, προσδίδουν ευγένεια και γοητεία. Η βάση του αρώματος είναι το ζεστό σανδαλόξυλο από τη Σρι Λάνκα που συνδυάζεται τέλεια με το έντονο πατσουλί και τη γλυκιά βανίλια Μαδαγασκάρης.

Νότες ΚΟΡΥΦΗΣ: Βασιλικός ανανάς, φρέζια και γκρέιπφρουτ. Είναι η πρώτη εντύπωση του αρώματος και διαρκεί περίπου 10 λεπτά.
Νότες ΚΑΡΔΙΑΣ: Ylang ylang, βατόμουρα και άνθη πορτοκαλιάς.
Είναι η καρδιά του αρώματος και βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη 60 λεπτά αφού το φορέσετε.
Νότες ΒΑΣΗΣ: Σανδαλόξυλο από τη Σρι Λάνκα, πατσουλί και βανίλια Μαδαγασκάρης.
Οι νότες βάσης είναι η ανάμνηση του αρώματος και βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη 30 λεπτά αφού το φορέσετε.

  
ΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΟΥ YLANG YLANG

Ένα ντελικάτο άνθος με δροσερό, γλυκό και φρουτώδες άρωμα. Αισθησιακό και εξωτικό, το άρωμα του ylang ylang, είναι γνωστό για τις  αφροδισιακές του  ιδιότητες. Ένα υπέροχο λουλούδι που χρησιμοποιείται τόσο στην αρωματοποιία όσο και στην τέχνη της αποπλάνησης…

Το ylang ylang είναι το βασικό συστατικό  του γυναικείου αρώματος Possess Eau de Parfum. Προέρχεται από τα νησιά Comoros, γνωστά και ως ‘’Τα νησιά των Αρωμάτων’’ που βρίσκονται στον Ινδικό Ωκεανό, και αποτελούν την βασική πηγή παράγωγης αιθέριου  ελαίου ylang ylang κορυφαίας ποιότητας. Η διαλογή των λουλουδιών γίνεται πολύ προσεκτικά ώστε να μην αλλοιωθεί το μοναδικό άρωμά τους. Η άριστη ποιότητα του αιθέριου ελαίου οφείλεται στο εξωτικό κλίμα της περιοχής και την άριστη τεχνογνωσία της καλλιέργειας που οφείλεται στην εμπειρία ετών.
Για να παραχθεί  ένα κιλό από αυτό το πολύτιμο και ακριβό αιθέριο έλαιο χρειάζονται 400 κιλά λουλουδιών.


ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
Εκτός από το άρωμα, η σειρά περιλαμβάνει και μία πολυτελή κρέμα σώματος με το σαγηνευτικό άρωμα του Possess και μεθυστικές νότες ylang ylang. Αρωματίζει την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και τέλεια ενυδατωμένη.