Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γνωρίστε μερικά από τα προϊόντα της Johnson's baby...



Το Johnsons® Babytop-to-toe σαμπουάν και αφρόλουτρο είναι υποαλλεργικό και ειδικά μελετημένο για να καθαρίζει και να περιποιείται τρυφερά το κεφαλάκι και το σώμα του μωρού. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση ΟΧΙ ΠΙΑ ΔΑΚΡΥΑ® είναι απαλότερο από κάθε άλλο σαπούνι για μωρά και τόσο απαλό με τα μάτια, όσο το αγνό νερό. 

To Johnsons®Baby Oil είναι ιδανικό για την ενυδάτωση αλλά και το μασάζ στην επιδερμίδα του μωρού σας γιατί σφραγίζει 10 φορές περισσότερη υγρασία. Ρίξτε στο μπανάκι του μερικές σταγόνες από το αγνό λάδι για να διατηρείται η επιδερμίδα του τέλεια απαλή ή απλώστε το στο βρεγμένο δερματάκι του.


Tα μωρομάντηλα Johnsons®Baby extrasensiti vewipes, ειδικά σχεδιασμένα για νεογέννητα, καθαρίζουν απαλά και περιποιούνται την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας. Απαλά σαν το αγνό νερό. Περιέχουν ενυδατική λοσιόν καθαρισμού Johnsons®baby OXI ΠΙΑ ΔΑΚΡΥΑ®, χωρίς άρωμα, με 97% αγνό νερό.

    
Το Johnsons®Baby shampoo είναι τόσο απαλό για τα μάτια σαν το αγνό νερό. Ξεβγάζεται εύκολα, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και λαμπερά. Ιδανικό σαμπουάν για όλη την οικογένεια. Από το 1954 διατίθεται στην αγορά ως το πρώτο σαμπουάν ήπιας φροντίδας χωρίς σαπούνι, που σχεδιάστηκε για τον απαλό καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής των βρεφών, χωρίς να ερεθίζει τα μάτια τους. 

      Η κρέμα συγκάματος Johnsons baby®,
 σχεδιασμένη να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών, δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα που διασφαλίζει την επιδερμίδα από τα αίτια που προκαλούν ερεθισμό και βοηθά τη φυσική αποκατάσταση της υγείας της. Είναι ελεγμένη από δερματολόγους και παιδιάτρους και ιδανική για την επιδερμίδα των νεογέννητων και ιδανική για καθημερινή χρήση.  





Στην Johnsons®Baby….
Φροντίδα και Προστασία σημαίνει ασφάλεια, απαλότητα και αποτελεσματικότητα.
 Μια ζωή μαζί φροντίζει εσάς και το μωρό σας!

Επισκεφτείτε το
και ανακαλύψτε όλα τα μυστικά της βρεφικής φροντίδας με προϊόντα Johnsons®baby που οι μαμάδες εμπιστεύονται πάνω από 100 χρόνια


  Delicious Save this on Delicious