Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

DRESSING CODE JUST FOR YOU - ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΥΛ


Να σας ρωτήσω ...για το ντύσιμό σας υιοθετείτε κάποιο συγκεκριμένο στυλ? 
Σας αρέσει να ντύνεστε ακολουθώντας κατά γράμμα τις τάσεις της μόδας? 
Ακολουθείτε το πρότυπο κάποιου συγκεκριμένου σχεδιαστή ή επιλέγετε τι θα φορέσετε ανάλογα με το "κέφι" σας? 
Όποιο και αν είναι το στυλ που επιλέγετε, είτε είστε συντηρητική είτε μοντέρνα, είτε σας αρέσει το σπορ ντύσιμο είτε το αντίθετο κλασικό, καλό θα είναι να έχετε το στυλ εκείνο που και σας "πάει", αλλά και σας χαρακτηρίζει.
pictures found on pinterest starting from above, clockwise:
http://stylebyericab.polyvore.com/,engeltahubpages.com,lookbookstore.hardpin.com,elle.com, ellaprettyblog.blogspot.ca
Και να μερικοί απλοί κανόνες που μπορείτε εύκολα να ακολουθήσετε:
1.Προσέξτε ώστε το στυλ που επιλέγετε να σας ταιριάζει. Να ταιριάζει στην ηλικία, στο σωματότυπο και τις ασχολίες σας. Μην ντύνεστε σαν έφηβη όταν δεν είστε (ή και το αντίθετο), μην φοράτε πολύ στενά ρούχα όταν τα κιλά δεν σας λείπουν και μην ντύνεστε σαν να πηγαίνετε για τρέξιμο όταν πάτε στο γραφείο.

2. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι να φορέσετε σε διάφορες και διαφορετικές περιστάσεις, βρείτε το πρότυπό σας, δηλαδή κάποια περισσότερο ή λιγότερο γνωστή, κομψή και καλόγουστη "κυρία" και υιοθετήστε τις επιλογές της.
3. Για να καλλιεργείτε το δικό σας στυλ, ίσως με αργό αλλά πάντα με σταθερό και αποφασιστικό ρυθμό, φροντίστε να σερφάρετε συχνά στο διαδίκτυο ή να διαβάζετε περιοδικά μόδας που θα σας διαφωτίσουν σχετικά με τις σωστές χρωματικές και ενδυματολογικές επιλογές που θα σας ταιριάζουν και θα ακολουθήσετε.
4. Κάποια πράγματα μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Άν λοιπόν πιστεύετε ότι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια, μια μεγάλη δερμάτινη τσάντα ή ένα ακριβό organizer που έχετε βάλει στο μάτι θα σας βοηθήσουν να αποπνέετε σιγουριά στην καθημερινότητά σας, κάντε το και προχωρήστε αμέσως παρακάτω
5. Τολμήστε, συνδυάστε, αυτοσχεδιάστε. Θα βγείτε κερδισμένες και πάνω απ' όλα με το δικό σας ωραίο στυλ.
  Delicious Save this on Delicious