Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

VITARMONYL Optima Capillary Strong Hair & Nails, για γερά νύχια και μαλλιά

Vitarmonyl -Optima Capillary Strong Hair & Nails














Πριν λίγες ημέρες, σας παρουσίασα για πρώτη φορά τα Γαλλικά συμπληρώματα διατροφής Vitarmonyl, γενικά, σαν ομάδα.
Σήμερα, "ξεχωρίζω" ένα από αυτά, σημαντικό για όσες και όσους θέλουν να ενδυναμώσουν την ποιότητα των μαλλιών και των νυχιών τους. Το Optima Capillary Strong Hair & Nails, έχει μια ειδική σύνθεση, για να συγκεντρώνει όλα εκείνα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που προάγουν την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών και των νυχιών. Κάποια από τα συστατικά αυτά όπως η κυστίνη, η μεθειονίνη, ο ψευδάργυρος, η βιταμίνη Ε και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, καθώς και τα λιπαρά οξέα και το πυρίτιο, τρέφουν και αναζωογονούν μαλλιά και νύχια.
Για να δείτε την άμεση αποτελεσματικότητα του προϊόντος αυτού, ακολουθήστε ένα πρόγραμμα 30 ημερών, λαμβάνοντας 2 κάψουλες την ημέρα : Τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν ελαστικότητα και λάμψη που θα αναδεικνύεται από τη ρίζα μέχρι τις άκρες ενώ τα νύχια σας θα διατηρούν τη δύναμή τους. 

Τα προϊόντα Vitarmonyl, παράγονται στη Γαλλία με αυστηρή επιλογή συστατικών και φυτών που ανταποκρίνονται στα φαρμακευτικά πρότυπα παραγωγής και ελέγχου.

Αναζητήστε τα συμπληρώματα διατροφής Vitarmonylπου ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες, μέσα από ένα μεγάλο εύρος προϊόντων (περισσότερα από 70 είδη) που θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα  σε επιλεγμένα Supermarkets ανά την Ελλάδα