Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Oriflame και "φιλιά αγάπης"!

Maria Elena Kyriakou for Oriflame and SOS Villasge

Αυτά τα Χριστούγεννα τα φιλιά σας θα είναι γεμάτα αγάπη!
Η Oriflame είναι αφοσιωμένη στον σκοπό της  να φέρνει θετική αλλαγή στις ζωές των ανθρώπων και να υποστηρίζει τις ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.   
Φέτος τα Χριστούγεννα,με μία ενέργεια γεμάτη αγάπη για τα παιδιά,προσφέρει στα Παιδικά Χωριά SOS€1από την αγορά κάθε κραγιόν ColorDropLiquidRed,το οποίο πωλείταιέως και τις 28/12 στη συμβολική τιμή των €3.99.
Ενισχύει έτσι το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και στηρίζει την αποστολή τους να δημιουργήσουν οικογένειες για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και να τα βοηθήσουν να χτίσουν και αυτά το δικό τους μέλλον, έτσι όπως αξίζει σε όλα τα παιδιά. 
Για την επικοινωνία της καμπάνιας αυτής επιλέχθηκε το πρόσωπο της Μαρίας Έλενας Κυριάκου, που στηρίζει με πολλή αγάπη αυτή την προσπάθεια. 
Η Oriflame συνεργάζεται με τον παγκόσμιο οργανισμό Παιδικά Χωριά SOS σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται, προσφέροντας ετησίως τα καθαρά έσοδα από τα συλλεκτικά είδη του Ιδρύματος OriflameFoundation. 
Στην Ελλάδα, η δράση της Oriflameγια τη στήριξη των Παιδικών ΧωριώνSOSξεκίνησε το 2011, έχοντας έως σήμερα ξεπεράσει το ποσό των€40.000.
Το “OriflameFoundationιδρύθηκε το 2010, Η αποστολή του είναι να βοηθάει αδύναμα παιδιά και νέες γυναίκες μέσα από πολλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες. Στόχος του είναι να τους παρακινήσει να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο και να τους προσφέρει τις προδιαγραφές να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. 

Follow my blog with Bloglovin