Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

OLIA, η βαφή που αγαπήσατε μπαίνει σε νέα εποχή. Ακολουθήστε την...

Olia της Garnier
Γνωρίσαμε την Olia της Garnier και την αγαπήσαμε για την ποιότητά της, τα ζωντανά χρώματά της, τη μοναδική υφή της. Τώρα, η Olia επιστρέφει και μπαίνει σε μια νέα εποχή φέρνοντας μαζί της μια μοναδική τεχνολογία που προστατεύεται από 22 πατέντες. 

Για τη νέα αυτή εποχή της Olia, μας μιλάει ένας ειδικός...
 "Ο απόλυτος στόχος των καταναλωτριών είναι να μετατρέψουν την διαδικασία βαφής μαλλιών σε μία ευχάριστη εμπειρία που θα αφήνει τα μαλλιά πιο όμορφα σε σχέση με πριν τη βαφή. Τεράστια πρόοδος έχει υλοποιηθεί μέχρι στιγμής για υγιή, λαμπερά μαλλιά αλλά η δυσάρεστη μυρωδιά της αμμωνίας και οι ενοχλήσεις στο τριχωτό παρέμειναν. Η λύση είναι το ODS (Oil Delivery System), το σύστημα μεταφοράς χρωστικών με βάση το έλαιο! Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το έλαιο στην εξωτερική στιβάδα της τρίχας σε συνεργασία με ένα νέο μόριο, μπορεί να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα του συστήματος βαφής. Αυτό οδηγεί σε μία νέα εποχή την βαφή μαλλιών που καθιστά την ύπαρξη αμμωνίας μη απαραίτητη."
Patricia Pineau, Scientific Communication Director - L' Oreal Research & Innovation

Επίσης, σημειώστε ότι θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα, αφού,  μόλις τη χρησιμοποιήσετε, θα διαπιστώσετε ότι η Olia αναδύει ένα εξαιρετικά θηλυκό άρωμα λουλουδιών.
Είναι η βαφή που μας ταιριάζει.
  Delicious Save this on Delicious