Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

La Prairie Skin Caviar Liquid Lift Limited Edition

Skin Caviar Liquid Lift 30ml Limited Edition
απελευθερώστε τη μαγείαμεταμορφώστε και ανορθώστε την επιδερμίδα σας
La Prairie, Skin Caviar Liquid Lift Limited Edition



La Prairie, Caviar Collection
Τα αποτελέσματα είναι άμεσαΗ βελτίωση ορατήΌταν πρόκειται για την απαράμιλλη πολυτέλεια που προσφέρει η ελβετική σειρά περιποίησηςακόμα και οι πιο απαιτητικοί πελάτες 
δεν έχουν να αναζητήσουν τίποτα παραπάνω από τη Skin Caviar Collection της La prairie
H Skin Caviar Collection προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση και απόλαυση χαρίζοντας ανορθωμένη, σφριγηλή και λεία επιδερμίδα. 
Η μυθική αυτή σειρά ξεκίνησε το 1987 με τις πέρλες Skin Caviar από χαβιάρι σε σχήμα μαργαριταριού. 
Παράγοντες υψηλής συγκέντρωσης, που προστατεύουν, θρέφουν και απαλύνουν την επιδερμίδα, εμπεριέχονται σε μικροσκοπικές πέρλες από χαβιάρι σε σχήμα μαργαριταριού και επιπλέουν σε μια «θάλασσα» από φυσικούς παράγοντες αναπλήρωσης και ανανέωσης. 
Σήμερα η σειρά έχει επεκταθεί και περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα προϊόντων υψηλής ακρίβειας και απόδοσης, τα οποία έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα για τα μοναδικά αποτελέσματα σύσφιξης που προσφέρουν και παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη συλλεκτική έκδοση του Skin Caviar Liquid Lift 30ml
Αυτή η πρακτική συσκευασία προσφέρει άμεση δράση ανόρθωσης και σύσφιξης μέσω του δημοφιλούς και καινοτόμου συστήματος μεταφοράς των συστατικών, όπου κι αν βρίσκεστε. Χαρίστε στην επιδερμίδα σας τον «ειδήμονα» της σύσφιξης από την Caviar Collection και απολαύστε την απόλυτη περιποίηση και τη νεανική όψη με τη νέα συλλεκτική έκδοση του Skin Caviar Liquid Lift 30ml.


Ειρήνη Κάντζα

Follow my blog with Bloglovin



Skin Caviar Liquid Lift 30ML LIMITED EDITION
απελευθερώστε τη μαγεία, μεταμορφώστε και ανορθώστε την επιδερμίδα σας

Μαγευτικά αποτελέσματα από χαβιάρι που μπορείτε να αποκτήσετε. Παρουσιάζοντας τον πολυπόθητο ορό Skin Caviar Liquid Lift στα 30ml, τον «ειδήμονα της σύσφιξης» που μπορείτε να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας.

Ο ορός Skin Caviar Liquid Lift προσφέρει την υψηλότερη συγκέντρωση σε εκχυλίσματα από καθαρό χαβιάρι από κάθε άλλο προϊόν της Skin Caviar Collection της la prairie. Ενσωματώνει την τεχνολογία αιχμής που εξασφαλίζει την ανάμειξη και τη μεταφορά  των δραστικών συστατικών στην επιδερμίδα, με σκοπό να προσφέρει το βέλτιστη απόδοση. Το αποτέλεσμα είναι ένας εκπληκτικά αποτελεσματικός ορός, που «μεταμορφώνει» άμεσα την εμφάνιση και την αίσθηση του επιδερμίδας με τρόπο πρωτόγνωρο και εντυπωσιακό χωρίς προηγούμενο.

Τρόπος δράσης
Αρχικά, τρεις διακριτές συνθέσεις - οι νέας γενιάς πέρλες από χαβιάρι σε ένα διάλυμα πεπτιδίου κατά των ρυτίδων και το σύμπλεγμα πενταπεπτιδίου αποκατάστασης -  φυλάσσονται σε δύο διαφορετικούς θαλάμους, ο ένας στο εσωτερικό του άλλου. Μετά την ενεργοποίηση του προϊόντος, οι θάλαμοι ανοίγουν και τα συστατικά συγχωνεύονται, δημιουργώντας έναν ρευστό ορό, ο οποίος τυλίγει την επιδερμίδα, με σκοπό να του προσφέρει μια ισχυρή δόση σύσφιξης και ανόρθωσης σε κάθε σταγόνα.

Αυτή η υψηλή συγκέντρωση σε εκχυλίσματα από χαβιάρι, που προέρχεται από φιλικές προς το περιβάλλον υδατοκαλλιέργειες οξύρυγχων Βaerii, αποτελεί την καρδιά του Skin Caviar Liquid Lift. Τα εκχυλίσματα από χαβιάρι αποτελούνται από ένα μοναδικό συνδυασμό βιταμινών, νουκλεϊκών οξέων, φωσφολιπιδίων, πρωτεϊνών και Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, που θρέφει τη επιδερμίδα και ενισχύει την ελαστικότητά της, αυξάνει την αντιοξειδωτική της ικανότητα και τονώνει τη λειτουργία του φυσικού φράγματος προστασίας της επιδερμίδας. Οι νέας γενιάς πέρλες από χαβιάρι φυλάσσονται σε ένα εξωτερικό περίβλημα από κόκκινο φύκος, το οποίο κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης διαλύεται για να ενσωματωθεί στη συσφιγκτική δράση. Επιπλέον, ένα πολυμερές με βάση τη γλυκόζη λειτουργεί ως ένας φυσικός παράγοντας τόνωσης, χαρίζοντας την αίσθηση και την εμφάνιση άμεσης ανόρθωσης και ένα προηγμένο τριπεπτίδιο βοηθά στην αναδόμηση της επιδερμίδας, με σκοπό να απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες έκφρασης. Αυτή η ταχεία μείωση των ρυτίδων ενδυναμώνεται από το εκχύλισμα Acmella Oleracea, το οποίο ηρεμεί την επιδερμίδα.


Είτε θέλετε να απαλύνετε τις ρυτίδες , είτε να επιτύχετε σύσφιξη χωρίς προηγούμενο, το Skin Caviar Liquid Lift είναι εδώ για να σας προσφέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.


 Τρόπος εφαρμογής:


  • Για την πρώτη χρήση, ενεργοποιήστε το προϊόν αφαιρώντας το εξωτερικό καπάκι. Στη συνέχεια πιέστε το μοχλό ενεργοποίησης και ανακινήστε το μπουκάλι έντονα, ώστε να αναμιχθούν πλήρως τα συστατικά.
  • Πιέστε την αντλία ώστε να τοποθετήσετε μία ή δύο σταγόνες στην παλάμη του χεριού σας. Χρησιμοποιώντας τις άκρες των δακτύλων σας, απλώστε απαλά στο πρόσωπο και στο λαιμό.
  • Μετά την πρώτη εφαρμογή, αρκεί ένα πάτημα της αντλίας για να τοποθετήσετε προϊόν στη παλάμη σας.
  • Ο ορός Skin Caviar Liquid Lift εφαρμόζεται καθημερινά σε καθαρή επιδερμίδα, πρωί και βράδυ. Για βέλτιστα αποτελέσματα, συνεχίστε την περιποίηση της επιδερμίδα σας με τη Skin Caviar Luxe Cream, ή το Extrait of Skin Caviar Firming Complex. Η απαλή και σφριγηλή αίσθηση που χαρίζει το προϊόν στην επιδερμίδα, το καθιστά ιδανική βάση για αψεγάδιαστο μακιγιάζ.