Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

L' Occitane, Huile de Jeunesse Divine. "Δώρο" νεότητας

L' Occitane en Provence, Huile De Jeunesse Divine
Σήμερα, σκέφτηκα να δούμε μαζί ένα από τα προϊόντα της L' Occitane en Provence, μιας εταιρείας που ιδρύθηκε το 1976 από τον Γάλλο επιχειρηματία Olivier Baussan, μιας εταιρείας που σήμερα έχει στο ανθρώπινο δυναμικό της περί τους 4.700 υπαλλήλους και διαθέτει τα προϊόντα της μέσα από 1.500 καταστήματα ανά την υφήλιο.
   Ο λόγος που επέλεξα το Huile De Jeunesse Divine, είναι επειδή πρόκειται για ένα προϊόν που έχει πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα μας, χάρη στα πολύτιμα συστατικά του, τα φυτικά έλαια που εμπεριέχει και χάρη στην τεχνική του που ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία μεταμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό, ορατά την υφή της επιδερμίδας.
Το Huile de Jeunesse Divine θρέφει, ανανεώνει, αναδομεί, προστατεύει -μεταξύ άλλων- την επιδερμίδα μας
Πρόκειται για ένα από τα τελευταία επιτεύγματα των εργαστηρίων της L'OCCITANE, ένα μοναδικό προϊόν, απόλυτα φυσικό, που έχει σαν στόχο την ανανέωση της επιδερμίδας μας, ιδίως λόγω των αντιγηραντικών του ιδιοτήτων. 
Χάρη στην εξαιρετικά λεπτή και απαλή υφή του, απορροφάται εντελώς χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα ενώ το δέρμα ανανεώνεται δραστικά, κάτι που γίνεται άμεσα ορατό.
Η επιδερμίδα μας ανακτά την ελαστικότητά της, γίνεται βελούδινη ή, απλά, θεϊκή...
"Για μένα, τα προϊόντα μας φέρουν πάντα τις αξίες που έχουν κληρονομήσει, αξίες που παραμένουν γνήσιες και αληθινές εδώ και 34 χρόνια χάρη στις οποίες εκείνοι που προτιμούν τα προϊόντα μας, απολαμβάνουν τα άμεσα οφέλη τους".