Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΔΙΩΝΗ, η νέα σειρά περιποίησης σώματος της FRESHLINE


Freshline, προϊόντα περιποίησης σώματος ΔΙΩΝΗ
Το τριαντάφυλλο, η βανίλλια και η αλθαία, είναι κάποια από τα κύρια συστατικά της νέας σειράς περιποίησης της Freshline, για καταπράϋνση και φροντίδα του δέρματός μας, που αναπτύχθηκε ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα. Γι΄αυτόν τον σκοπό, άλλωστε, εμπλουτίσθηκε με εξαιρετικά προϊόντα κατάλληλα για την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα του σώματός μας.Και αν το τριαντάφυλλο και η βανίλλια είναι αρκετά γνωστά για τις ιδιότητές τους σε πολλές από εσάς, προσωπικά, "έψαξα" λίγο την αλθαία, μια και κάποια σχετικά κενά αναφορικά με αυτήν, τα είχα...
Έτσι έμαθα ότι η αλθαία έχει μοναδικές, πραγματικά πολύτιμες καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητες.  
Εκτός όμως από την αλθαία, στα πολύ προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά της σειράς συμπεριλαμβάνονται βοτανικά εκχυλίσματα όπως η βρώμη και η καλέντουλα, που επίσης προσδίνουν μαλακτικές, καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας καθώς συνδυάζονται με θεραπευτικά αιθέρια έλαια όπως το χαμομήλι. Ενυδατικά φυτικά έλαια, όπως το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, το ηλιανθέλαιο, το λάδι αβοκάντο και το αμυγδαλέλαιο αποκαθιστούν την ελαστικότητα του δέρματος και το θρέφουν, ενώ η βιολογική αλόη καταπραΰνει και ηρεμεί την ερεθισμένη επιδερμίδα. Αντιοξειδωτικά συστατικά και βιταμίνες ενισχύουν την άμυνα του δέρματος, καθιστώντας το ανθεκτικό σε εξωτερικούς παράγοντες.
Τέλος, το γεγονός ότι δεν περιέχουν αλλεργιογόνα,  το ιδιαίτερα fragile, διακριτικά γλυκό άρωμα του τριαντάφυλλου και οι ζεστές νότες της βανίλλιας κάνουν τα προϊόντα της σειράς ιδιαίτερα ελκυστικά.

COSMETICS DELUX: Τα δοκιμάσαμε και μας κατέκτησαν. Από την πρώτη στιγμή, η ενυδάτωση και η απαλή αίσθηση που αφήνουν, ενώ χαρίζουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο δέρμα μας, χαρίζοντάς του - ταυτόχρονα- το υπέροχο άρωμά τους, τα κάνει πραγματικά πολύτιμα και μοναδικά.
Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τα εντάξετε στην καθημερινή σας περιποίηση.

Η σειρά αποτελείται από τα εξής προϊόντα:

Διώνη
Καταπράυνση & Φροντίδα
Κρεμώδες Αφρόλουτρο 250ml
/ 60ml

Αφρόλουτρο με πλούσια σύνθεση ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα. Προσφέρει καταπραϋντικές και ηρεμιστικές ιδιότητες, ενώ ήπιοι αφριστικοί παράγοντες καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα. Παράλληλα αφήνει ένα υπέροχο, ντελικάτο και χαλαρωτικό άρωμα από τριαντάφυλλο και βανίλια. Η βρώμη προσφέρει μαλακτική δράση, ενώ ενυδατικά λάδια όπως το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα. Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα αλθαίας και καλέντουλας που σε συνδυασμό με το αιθέριο έλαιο χαμομηλιού προσδίδουν ηρεμιστική και αντιφλεγμονώδη δράση ενισχύοντας τον προστατευτικό μανδύα του δέρματος. Ένα σύμπλεγμα βιταμινών προσφέρει αντιοξειδωτική δράση. Για όλους τους τύπους δέρματος. Με άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα.

Διώνη
Καταπράυνση & Φροντίδα
Γαλάκτωμα Σώματος 250ml
 / 60ml
Ήπιο, λεπτόρρευστο γαλάκτωμα σώματος, ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα. Είναι εμπλουτισμένο με φυτικά ενυδατικά έλαια, όπως ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, λάδι αβοκάντο και αμυγδαλέλαιο, τα οποία είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα και χαρίζουν απαλή και λεία επιδερμίδα. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου αναζωογονεί και προωθεί τη συναισθηματική ευεξία, ενώ το αιθέριο έλαιο χαμομηλιού και το εκχύλισμα καλέντουλας καταπραΰνουν τους ερεθισμούς. Η λεβάντα εξισορροπεί το σώμα και το πνεύμα. Περιέχει εκχύλισμα βρώμης και αλθαίας, γνωστά για τις μαλακτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Το άρωμα δεν περιέχει αλλεργιογόνα και αφήνει το δέρμα υπέροχα αρωματισμένο.
Χρήση: Συνδυάστε το με το Διώνη Body Splash κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να ανανεώσετε και να ενισχύσετε το άρωμα.


Διώνη
Καταπράυνση & Φροντίδα
Body
Splash 100ml
Δροσιστικό και αναζωογονητικό body splash, ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα. Με   αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και λεβάντας που τονώνουν την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι εμπλουτισμένο με επιλεγμένα καταπραϋντικά και ηρεμιστικά φυτικά εκχυλίσματα, όπως αλθαία, χαμομήλι, καλέντουλα και βιολογική αλόη. Το εκχύλισμα βανίλιας προσθέτει μία γλυκιά ζεστή νότα στο άρωμα του τριαντάφυλλου που αφήνει το δέρμα υπέροχα αρωματισμένο. Άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα.


Διώνη
Καταπράυνση & Φροντίδα
Σουφλέ Σώματος 200ml
Eιδικά σχεδιασμένο για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Πλούσιο σε ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, ηλιανθέλαιο και αμυγδαλέλαιο που παρέχουν ισχυρή ενυδατική δράση και ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος. Με αλθαία, βρώμη και εκχύλισμα καλέντουλας που προσφέρουν μαλακτικές, καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητες. Το άρωμα του τριαντάφυλλου σε συνδυασμό με το εκχύλισμα βανίλιας ισορροπεί το σώμα και το πνεύμα, ενώ δεν περιέχει αλλεργιογόνα και αφήνει το δέρμα υπέροχα αρωματισμένο αποτρέποντας τους ερεθισμούς. Σσυνιστάται για ξηρές και αφυδατωμένες περιοχές του σώματος, όπως αγκώνες και φτέρνες.
Χρήση: Συνδυάστε το με το Διώνη Body Splash κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να ανανεώσετε και να ενισχύσετε το άρωμα.

Διώνη
Καταπράυνση & Φροντίδα
Μπάλα Αρωματοθεραπείας 

Αναβράζουσα μπάλα αρωματοθεραπείας με αποξηραμένα πέταλα τριαντάφυλλου, ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Με κιτρικό οξύ που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας το δέρμα καθαρό και ανανεωμένο. Είναι εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο χαμομηλιού, το οποίο προσφέρει ηρεμιστική δράση, και θρεπτικά φυτικά έλαια, όπως το αμυγδαλέλαιο, τα οποία αναπληρώνουν την απώλεια υγρασίας στο δέρμα και επαναφέρουν την ελαστικότητά του. Η καλέντουλα και η αλθαία χαρίζουν καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση ενώ το αιθέριο έλαιο λεβάντας χαλαρώνει και ισορροπεί σώμα και πνεύμα. Όταν η μπάλα διαλύεται μέσα στο νερό, πέταλα τριαντάφυλλου γεμίζουν την μπανιέρα για μία απόλυτη εμπειρία αρωματοθεραπείας!