Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

"Before and afterwards" feeling ... Jane Iredale cosmetics

jane iredale logo





Είναι λίγες μόνον ημέρες που είχα πραγματικά τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά καλλυντικά που παράγουν αποτέλεσμα, και μάλιστα εκπληκτικό, παρασκευάζονται από τα πιο αγνά συστατικά (ένας από τους λόγους που άσχετα από τον σχεδιασμό τους ως προς ειδική την περιοχή εφαρμογής τους, μπορούν να "φορεθούν" σε όλες τις περιοχές με το ίδιο αποτέλεσμα), είναι εμπλουτισμένα με ορυκτά μέταλλα, δεν περιέχουν χημικές χρωστικές FD&C ή χημικά συντηρητικά, όπως parabens ή συνθετικά αρώματα και -γενικά- είναι εξαιρετικά ωφέλιμα για την επιδερμίδα, που αφήνουν αψεγάδιαστη. Πρόκειται για τα καλλυντικά Jane Iredale που ξεχωρίζουν με την υψηλή τους ποιότητα και την εξαιρετική αποτελεσματικότητά τους. 



Προσωπικά, είχα την πολύ μεγάλη χαρά να επισκεφθώ τα γραφεία της εταιρείας, εδώ, στην Ελλάδα και να περάσω 1-2 πολύ ενδιαφέρουσες ώρες αφού γνώρισα την κα Έμιλυ Κρέηγκ που με "ξενάγησε στα προϊόντα αυτά" με μεγάλη ευγένεια και βαθειά επαγγελματική γνώση, αλλά και απόλαυσα μια περιποίηση προσώπου, οπότε και βίωσα προσωπικά την "πριν και μετά" αποτελεσματικότητά τους. 
Ειλικρινά, έφυγα από εκεί γοητευμένη από τα καλλυντικά jane iredale μαζί  με έναν "αέρα υπεροχής", όχι μόνο επειδή ο εξαιρετικός στο είδος του make up artist Στέργιος με "ομόρφυνε", αλλά και επειδή αισθανόμουν ήδη τα προϊόντα να "δουλεύουν" και την επιδερμίδα μου να είναι δροσερή, ξεκούραστη, ανανεωμένη. Πρόκειται για μια εμπειρία που και εσείς, δεν θα πρέπει να χάσετε.  
ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ   
Με αυτόν τον τίτλο και το κείμενο που ακολουθεί στην άκρως ενημερωτική ιστοσελίδα της εταιρείας, γίνεται η πρώτη γνωριμία με τα προϊόντα αυτά, μαζί με:
"Ένα ζεστό καλωσόρισμα στα καλλυντικά Jane Iredale Mineral Cosmetics, το πιο τεχνολογικά εξελιγμένο μακιγιάζ στον κόσμο.
Χρησιμοποιώντας αυτό το μακιγιάζ, θα δείτε πόσο αψεγάδιαστη και ενυδατωμένη φαίνεται η επιδερμίδα σας. Θα βιώσετε την μεταξένια ελαφρότητα των ορυκτών μετάλλων. Θα λατρέψετε το πόσο εύκολο είναι να τα χρησιμοποιείτε και το πόσο μένουν αναλλοίωτα πάνω στο δέρμα σας, χωρίς να χρειαστεί να τα ανανεώσετε.
Εάν, όπως οι πολλές γυναίκες, δυσκολεύεστε να βρείτε την σωστή απόχρωση της βάσης, εμείς έχουμε λύσει αυτό το πρόβλημα για σας. Τα ορυκτά μέταλλα αντιδρούν στο φως διαφορετικά απ' ό,τι το συνηθισμένο μακιγιάζ, γι΄αυτό και θα ανακαλύψετε ότι είναι πολύ εύκολο να πετύχετε την βάση που έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση με το δέρμα σας! Τα ορυκτά μέταλλα θα κάνουν και την ζωή σας πιο απλή, γιατί είναι βάση, concealer, πούδρα και αντηλιακό, όλα σε ένα. Το φυσικό αυτό αντηλιακό σάς προστατεύει από UVA και UVB ακτίνες... Εάν διαβάζετε πάντα τα συστατικά των προϊόντων, όπως κάνω κι εγώ, θα παρατηρήσετε ότι δεν χρησιμοποιούμε χρωστικές FD&C, χημικά συντηρητικά όπως parabens, ή συνθετικά αρώματα. Επίσης, δεν χρησιμοποιούμε συμπληρωματικά συστατικά, προσθετικά όγκου, όπως ταλκ. Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη σύσταση των προϊόντων μας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική, απλή και φυσική. Γνωρίζουμε ότι η σειρά των καλλυντικών μας έχει την δυνατότητα να αλλάξει την ζωή σας. Η επιδερμίδα που πάντα θέλατε είναι μόνο "μία πινελιά μακριά".

   Cosmetics Delux: επειδή ακριβώς διαπίστωσα και η ίδια την αλήθεια και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων jane iredale, για τα οποία πιστεύω ότι έχουν πολλά να μας δώσουν, θα ακολουθήσουν και άλλες σχετικές αναρτήσεις στο www.cosmeticsdelux.blogspot.gr 
  Delicious Save this on Delicious