Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

PUPA MILANO, η εταιρεία που πιστεύει ότι η ομορφιά υπάρχει σε κάθε γυναίκα

      


      Η PUPA είναι μια Ιταλική εταιρεία καλλυντικών, που γράφει τη σημαντική της ιστορία υπηρετώντας τη γυναικεία ομορφιά από το 1974, ένα όραμα που υλοποίησε ο ιδρυτής της, Angelo Gatti. Πρωτοπόρος και πρωτότυπος στα σχέδιά του, έψαχνε έναν τρόπο να συνδυάσει τη μόδα, το χρώμα, τα είδη make-up και τη "μαγεία" μαζί και το κατάφερε δημιουργώντας τα μετέπειτα ονομαστά make-up kits της PUPA.

     Από τότε μέχρι σήμερα, με σειρές προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα, είδη make-up, σειρές για το μπάνιο και υπέροχα αρώματα,η εταιρεία εμπνέεται από την Ιταλική μόδα και μένει πιστή στη made in Italy νοοτροπία της. 
     Η PUPA αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη γυναίκα, ικανοποιεί το πάθος της για μοναδικά, ποιοτικά καλλυντικά, τονίζει έμπρακτα τη φυσική της ομορφιά…

    Η γυναίκα της PUPA είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη, γεμάτη πάθος για ζωή, ανεξάρτητη και ταυτόχρονα πιστή στις επιλογές της, πιστή στην PUPA. 
Ξέρει τι θέλει και αυτό που θέλει είναι να αισθάνεται και να δείχνει όμορφη. Γι΄αυτό, η PUPA είναι ο "κόσμος της"... επειδή μπορεί να ικανοποιεί την ανάγκη της αυτή.
 Με χρώματα που είτε ακολουθούν τη μόδα, είτε την εμπνέουν, με υλικά που χρησιμοποιούνται μόνον αφού επίσημες επιστημονικές έρευνες εγγυηθούν την ασφάλειά τους, με αποκλειστικά δικές της πατέντες, με μία μοναδική ισορροπημένη σχέση μεταξύ ανώτερης ποιότητας και προσιτής τιμής, με υπέροχο σχεδιασμό των προϊόντων της, που πολλές φορές τα κάνουν ισοδύναμα με συλλεκτικά, η PUPA, κάνει τη ζωή των γυναικών που περιμένουν τα προϊόντα της σε πάνω από 70 χώρες, ομορφότερη.
Aπό τα τελευταία της προϊόντα, εκείνα με την υπογραφή  I'm και Miss Pupa, Velvet Matt περιλαμβάνει  lipsticks σε μοναδικές αποχρώσεις.
PUPA Lipsticks

 


Αναζητήστε τα, επιλέξτε τα, αγαπήστε τα και είναι σίγουρο ότι θα σας ανταμείψουν.
COSMETICS DELUX: Τα δοκιμάσαμε και τα αγαπήσαμε και εμείς επειδή:
Απλώνονται ομοιόμορφα. 
Μένουν αναλλοίωτα για πολλή ώρα. 
Η ιδιαίτερη απαλή υφή τους ενυδατώνει τα χείλη.
Οι αποχρώσεις τους είναι καλαίσθητες και μοντέρνες. 
Η συσκευασία τους, μοναδικά πρωτότυπη, ποιοτική. 
Χαρίζουν πραγματικά βελούδινη αίσθηση. Τα συγκαταλέγουμε ειλικρινά στα προϊόντα must have για το beauty case σας.


Πηγή φωτογραφίας: https://twitter.com/search?q=pupa%20milano&src=typd