Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Balenciaga και όλα αποκτούν "ουσία", μέσα από ένα μπουκάλι αρώματος! Balenciaga- L' essence - Paris!




Το όνομά του : L’Essence, by Balenciaga, Paris

Ο χαρακτήρας του: 
Αυθεντικό  Ήπιο   Απόλυτα διάφανο
Φιλικό     Βραδινό     



«Επεξεργάζομαι για μια ακόμη φορά ένα άρωμα, το Balenciaga Paris. Θέλω να αναδείξω το βαθύτερο χαρακτήρα του. Μπορείς να επεξεργάζεσαι για πολύ καιρό το ίδιο άρωμα, γιατί κάθε φορά έχει να σου αποκαλύψει μια νέα ιστορία. Πάντα θα πρέπει να ανατρέχεις στο παρελθόν, προκειμένου να ανακαλύψεις κάτι νέο».
Nicolas Ghesquiere


«Τα αρώματα σε πράσινη απόχρωση είναι παραδοσιακά ανδρικά, όπως τα eau de cologne. Παρ' όλα αυτά, σαν το  συστατικό κλειδί του αρώματος παραμένουν τα φύλλα Βιολέτας. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι για τις γυναίκες, βασιζόμενος σε αυτές τις αλληλοαναιρούμενες εμπνεύσεις».


Το άρωμα L’Essence είναι πράσινο γιατί είναι αυθεντικό και έχει κίνηση, σαν το θρόισμα που κάνουν τα τσαλακωμένα φύλλα Βιολέτας. Επιπλέον, είναι πράσινο, σα να προσπαθεί να αποκρύψει το μυστικό της βραδινής μυρωδιάς ενός δάσους...
Είναι παρορμητικό και ξεκάθαρο. Πάνω στην επιδερμίδα είναι τόσο αγνό όπως η απόλυτη αγνότητα των λουλουδιών που ζουν για λίγο. Τα φύλλα Βιολέτας πυροδοτούν μια αίσθηση δάσους και η νεανική τους ενέργεια αναζωογονεί την επιδερμίδα. Το Βέτιβερ παίρνει και αυτό τη σκυτάλη, άγριο, απειθάρχητο, αποφασιστικό...
Το άρωμα L’ Essence σε κατακτά και σε ζαλίζει με τις διαφορετικές του μορφές!
Το μυστικό του δάσους επιβεβαιώνεται... υγρή μυρωδιά του σε κάποιες στιγμές της ημέρας με έμφαση σε εκείνη που αναδύεται από τα κωνοφόρα. Μοιάζει με τη μυρωδιά του δέρματος αλλά εκφράζει τη φυσική ευγένεια του βιολογικού κόσμου. Το άρωμα L’ Essence  έχει ένα χαρακτηριστικό έντονο άρωμα. Διαχειρίζεται και προσφέρει
διαφορετικά στοιχεία.
Έχει να κάνει με την ίδια τη ζωή...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Coty, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.coty.com.


Nicolas Ghesquiere
Το άρωμα!

Η "επίσημη" παρουσίασή του:
Η εξέλιξη αλλά και μια νέα αρχή.


Το άρωμα L’Essence είναι το νέο eau de parfum του οίκου Balenciaga. Συγκεντρώνει όλα τα βασικάστοιχεία που χαρακτηρίζουν το άρωμα, Balenciaga Paris, το άρωμα σύμβολο που επανασυνδέθηκε με το πνεύμα τηςυψηλής ραπτικήςτου ομώνυμου οίκου. 
Το νέο άρωμα L’Essence είναι παρόμοιο, εμπλουτισμένο, αλλά και διαφορετικό, σημαντικά διαφορετικό...
Το όνομα του, L’Essence, τα λέει όλα. Φιλοξενείται στο ίδιο πολύπλευρο μπουκάλι, με τις κάθετες απαλέςγραμμές.Το καπάκι του σού δίνει την αίσθηση του ακατέργαστου υλικού! Είναι αυθεντικό σαν ένα κόσμημα με αιχμηρές γραμμές, που παραπέμπει στα σκοτεινά αλλά αισθησιακά κολιέ από αιματίτη, έναν ημιπολύτιμο λίθο από  το αφανές παρελθόν, ελαφρώςδηλητηριώδη, αλλά με έντονο μαγνητισμό!
Το άρωμα L’Essence θέλει να τα πει όλα, αλλά παραμένει ένα υγρό αίνιγμα.
Το χρώμα του είναι σκόπιμα πράσινο. Ο σχεδιαστής αποφάσισε να αμφισβητήσει το αρωματικό κατεστημένο και να ταράξει τις αντιλήψεις γύρω από το ανδρικό και το γυναικείο άρωμα:
Διατίθεται από την 1η Σεπτεμβρίου