Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

FRESHLINE και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΦΥΣΙΚΑ!

FRESH LINE
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
"ΗΦΑΙΣΤΟΣ"



FRESH LINE
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
"ΗΦΑΙΣΤΟΣ"

ΑΣΦΑΛΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΒΟΤΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Το όνομα ΗΦΑΙΣΤΟΣ (που συμβολίζει τον σπουδαίο Ολύμπιο θεό της φωτιάς) υπογράφει τη σειρά εξειδικευμένων προϊόντων για αντηλιακή προστασία της Fresh Line, που έχουν ως ιδιαιτερότητα  να  βασίζονται σε φυσικά φίλτρα και σε ένα πολύ δυναμικό συνδυασμό ελαίων και εκχυλισμάτων με έντονη ενυδατική, ηρεμιστική και μαλακτική ικανότητα. Αντί της προπυλενογλυκόλης και άλλων συστατικών παράγωγων του πετρελαίου χρησιμοποιούνται πλούσια ενυδατικά λάδια (αβοκάντο κ.α) και βούτυρα (shea, cocoa) και οι συνταγές ολοκληρώνονται με βοτανικά εκχυλίσματα που διαθέτουν ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και αντιφλογιστικές ιδιότητες.  Η σειρά ΗΦΑΙΣΤΟΣ καλύπτει όλες τις ανάγκες της οικογένειας  για το πρόσωπο και το σώμα.

Hephaestus  SPF 30
High Protection Face Cream with natural filters and herbal extracts
Πλούσια κρέμα για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με ισχυρή μαλακτική, αντιφλογιστική και ενυδατική δράση. Το εκχύλισμα ηλίανθου και η βιταμίνη Ε δρουν αντιοξειδωτικά προστατεύοντας τα εσωτερικά στρώματα της επιδερμίδας από τη δημιουργία ελέυθερων ριζών, η αλόη δρα καταπραϋντικά και προληπτικά ενάντια σε ερεθισμούς ενώ το δυναμικό σύμπλεγμα των βοτανικών εκχυλισμάτων συντελεί στην ολική προστασία του δέρματος. Τα φυσικά φίλτρα προστατεύουν από τις ακτίνες UVA, UVB με τον πλέον ασφαλή τρόπο. Τα λάδια αβοκάντο, καροτέλαιο και αμυγδαλέλαιο προσδίδουν πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα διατηρώντας την υγρασία της και στα πιο βαθιά της στρώματα. Προτείνουμε τη σύνθεση σε άτομα με λευκό, ευαίσθητο δέρμα ,σε ώριμα δέρματα, σε ξηρά και σε άτομα με δυσχρωμίες και φακίδες. Ιδανική και για μικρά παιδιά.                                

Hephaestus  SPF 30
High Protection Body Milk with natural filters and herbal extracts
Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος για όλη την οικογένεια. με ισχυρή προστασία από τις ακτίνες UVA, UVB. Το κύριο συστατικό της σύνθεσης είναι το εκχύλισμα ηλίανθου που διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση εμποδίζοντας τη δημιουργία ελεύθερων ριζών κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο. Τα βοτανικά εκχυλίσματα από καλέντουλα, σύμφυτο και χαμομήλι,  που διαθέτουν καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση, περιποιούνται ακόμη και τα πιο ευαίσθητα παιδικά δέρματα, ενώ η αλόη προλαμβάνει από ερεθισμούς και κοκκινίλες. Ο σαμπούκος και η αχιλλέα προλαμβάνουν τη δημιουργία πανάδων και το πλούσιο λάδι αβοκάντο μαζί με το αμυγδαλέλαιο ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα διατηρώντας στο ακέραιο την ελαστικότητά της. Η συνταγή εμπλουτίζεται με άφθονο καροτέλαιο που προσδίδει άμεση υγρασία και φωτεινό μπρούτζινο χρώμα. Η σύνθεση ολοκληρώνεται με αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε.

Hephaestus  SPF 15
Medium protection face emulsion with fennel and arnica
Ενυδατική προσώπου λεπτής υφής με μεσαίο δείκτη προστασίας. Βασίζεται σε ένα δυναμικό συνδυασμό συσφικτικών συστατικών που λειτουργούν  ενάντια στη χαλάρωση και στις λεπτές γραμμές έκφρασης του προσώπου. Τα φυσικά φίλτρα και ο δείκτης προστασίας SPF15 προστατεύουν από τις ακτίνες UVA, UVB με ασφάλεια. Είναι το ιδανικό προϊόν για να απλωθεί κάτω από το μακιγιάζ το πρωί, στα πρόσωπα που εκτίθενται στον ήλιο, χειμώνα-καλοκαίρι. Το εκχύλισμα άρνικας (αγαπημένο φάρμακο της ομοιοπαθητικής) δρα τονωτικά στους μύες του προσώπου και βοηθάει στη λείανση των λεπτών γραμμών. Ο μάραθος αποκαθιστά την απώλεια της υγρασίας, ενδυναμώνει τους μύες αποδίδοντας μια νεανική σφριγηλή όψη. Η βρώμη δρα επουλωτικά και αντιφλογιστικά δίνοντας μια ιδιαίτερη, απαλή υφή στην επιδερμίδα και σε συνδυασμό με όλο το υπόλοιπο σύμπλεγμα των ηρεμιστικών και μαλακτικών εκχυλισμάτων της σειράς (καλέντουλα, χαμομήλι, σύμφυτο, αχιλλέα, αλόη, ηλίανθο)  δημιουργούν μια πολύτιμη συνταγή για την περιποίηση οποιουδήποτε τύπου επιδερμίδας. Η σύνθεση ολοκληρώνεται με εκχύλισμα αμυγδάλου που αποδίδει ένα «τέντωμα» στην επιδερμίδα.


Hephaestus  SPF 10
Low Protection  Sunscreen Bronzing Butter
Πολυτελές προϊόν για αστραφτερό, μπρούτζινο χρώμα και βαθιά ενυδάτωση με χαμηλή προστασία. Βασίζεται σε πλούσια φυτικά βούτυρα (κακάο, καριτέ) και λάδια (αβοκάντο, καρυδέλαιο, ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, καροτέλαιο, σιτέλαιο) που αναπληρώνουν άμεσα τη χαμένη υγρασία όταν η επιδερμίδα εκτίθεται στον ήλιο και επαναφέρουν την ενυδάτωση στα πολύ ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Το εκχύλισμα ηλίανθου λειτουργεί προστατευτικά στη δημιουργία ελεύθερων ριζών, ενώ η αλόη και το χαμομήλι δρουν ηρεμιστικά ενάντια στις φλογώσεις. Το σύμφυτο, ο σαμπούκος, η αχιλλέα και η καλέντουλα περιποιούνται και μαλακώνουν την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα δρουν καταπραϋντικά σε κάθε είδους ερεθισμούς. Συστήνουμε το βούτυρο ΗΦΑΙΣΤΟΣ στις πολύ ξηρές επιδερμίδες και μετά την ηλιοθεραπεία ή μετά το μπάνιο. Επίσης λόγω της παχύρευστης υφής του το προϊόν χρειάζεται λίγη ποσότητα για να απλωθεί.
Τιμή: € 25,90
Τώρα στα καταστήματα της Fresh Line σετ με 2 προϊόντα
με έκπτωση 30% και δώρο μια οικολογική βαμβακερή τσάντα!