Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! ...

Γειά σας και Πολλές ευχές από το Cosmetics Delux, για τις ημέρες που ζούμε, αλλά και για όλες εκείνες που έρχονται!
Ύστερα από μια μικρή διακοπή, λόγω των εορτών, από αύριο, το Cosmetics Delux επιστρέφει δυναμικά και "επιθετικά" με ιδέες και προτάσεις για περισσότερα και επίκαιρα καλλυντικά που προσφέρουν ανανέωση και χαρίζουν ομορφιά και λάμψη!
Προϊόντα για αναγέννηση της επιδερμίδας, για τόνωση, για ακτινοβολία, καλλυντικά κατά της γήρανσης, της χαλάρωσης, των ιδιαίτερων προβλημάτων μας(ξηροδερμία, κοκκινίλες, ευαισθησία...), καλλυντικά  αποτελεσματικά "ταγμένα" στον πόλεμο κατά της κυταρρίτιδας, του τοπικού πάχους, ...και όλων των άλλων μικρών (!) ατελειών μας.
Για να είστε ενήμερες και να συμμετέχετε - αν θέλετε - στο "πρόγραμμά" μας, σας ανακοινώνουμε με χαρά ότι -από αύριο πάντα- θα αρχίσουν να παρουσιάζονται στο http://www.cosmeticsdelux.blogspot.com/, εταιρείες με σημαντικό έργο στον χώρο της ομορφιάς και των αρωμάτων, όπως είναι η Babor, η Revive, η Erre Due, η Burberry. η Mont Blanc, η Art Deco, ο Paul Smith, η εταιρεία Κορρές, και πολλές -πολλές άλλες!
Μαζί με την παρουσίαση των εταιρειών αυτών θα σας προτείνουμε καλλυντικά, αρώματα και αξεσουάρ για όλη την ημέρα, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και της αέναης ποιοτικής αισθητικής.
Επίσης, θα χαρούμε να δεχθούμε όποιες ερωτήσεις έχετε για οποιοδήποτε προϊόν που σας ενδιαφέρει και σας προβληματίζει, ερωτήσεις που μπορείτε να υποβάλλετε στο e-mail, cosmeticsdelux@yahoo.com , ώστε να τις προωθήσουμε προς απάντηση στις ίδιες τις αρμόδιες εταιρείες.
Τέλος, για την τόνωση του οργανισμού την εποχή αυτή, ώστε να είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε ένα δραστήριο -γιατί όχι; - καλοκαίρι, θα σας παρουσιάσουμε τις αντίστοιχες προτάσεις καταξιωμένων εταιρειών του χώρου, όπως η Solgar!!!, και άλλες.
Στο πρόγραμμά μας αυτό (που θα περιλαμβάνει και προτάσεις για σωστή γυμναστική), θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας για να "γνωριστούμε" καλύτερα και να πορευθούμε μαζί στον δρόμο της ομορφιάς!
Και μην ξεχνάτε, αξίζουμε πάντα το καλύτερο!!!!